Pereiti prie turinio

Automobilio priekabos tech apziura


stashas

Rekomenduojami pranešimai

Gal kas galite tiksliai papasakot, ka tikrina, priekabai varant tech apziura. Tiesiog noriu pirkti sena priekaba be apziuros ir nezinau ka ten pasiziuret kad nebutu po to bedu praeit apziura. Kiek isivaizduotu tikrina padangu rasta, kablio tvirtinima, apsvietima. O kas dar? :)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ratu guoliu laisvuma, ivores (lingiu, amortiku), troselis kablio, sviesos, bendra isvaizda. cia kalba eina apie vienaase priekaba pats katik pravariau savaja. prisikniso (ispejo) kad kita kart nepraleis jai bus paskilineje amortiku gumos (ivores) nors jos nei istrupeje nei perdaug suskilineje... tiesa TA praejau su "prastorais" :D neziurejo kad jos nera ziemines... tiesa bendroij eileje nelaukiau iskart i sona ir zaprosami :)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

kiek mačiau Marijampolėje, tai net nevaro į bendrą eilę. ateina kontrolierius, pajudina priekabą, apžiūri šviesas, patikrina kablį, troselį ir viskas, lipdukas, laisvas…

Variau šią vasarą Švenčionyse, tai tas pats buvo - pažiūrėjo šviesas, tvirtinimą, paspardė ratus, priklijavo lipduką ir viskas, laisvas.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

svencionyse, ten vienas zvejys is svencioneliu dirba, tai irgi kai ten variau, tai tik sviesas paziurejo, o poto apie zvejyba pokalbiai prasidejo :D  nors gariunuose buvo prisikabine prie lempu, nes dabar sonuose gaunasi posukis,  tai liepe apsukt, nes tipo gabaritas turi but pats krastinis

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

O tai niekam nebuvo jokių pastabų dėl atšvaitų, man Alytuj prisikabino, priekį balti (jei nėra gabarito), iš šono geltoni, iš galo raudoni ir būtinai su žymėjimu E.

is sonu geltoni, prieki balti, gale ne tik zibintai bet ir trikampiai atsvaitai, jeigu islenda is 1,6m prieki gabaritines lempos baltos, troselis prie sukabintuvo, kad nebutu apsilupe dazai, vat i purvasargius demesio nekreipe

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Pavasari as savo variau tai tik is trecio karto praejau prisikniso prie ratu guoliu laisvumo gerai kad salia tech apciuru centro meistriukas dirba nulekiau po pirmo prametimo paverze proto ribose tai tam idijotui vistiek netiko antra karta nuvariau pas meistriuka sakau uzverzk nafig kiek eina uzverze tai tam asilui vistiek laisvumo tipo perdaug isvare tada apvaziavau rata ir nieko nedares uz 15minuciu as vel pas ji paklibino o sako dabar jau gera tai nors i snuki duok tokiam. O siaip tai pagrinde sviesas ziuri atsvaitus aisku troselis padangos.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.