Pereiti prie turinio

Pakeliau savo jeep xj ir atsirado kazkoks garas


bamboocha

Rekomenduojami pranešimai

Gal kas susidure su tokia problema. Pakeliau savo 1990 metu cherokee gala apie 5cm. Kol vaziuoji ir duodi gazo viskas ok, jokiu garsu, bet tik atleidi gaza atsiranda gale toks garsa kazkur is galinio tilto.Garsas toks panasus kaip padangu protektorius kabintu plasmasini posparni. Toks ne kaip metalo traskejimas.,Ratai tikrai nieko neliecia, padangos irgi tikrai neliecia. Galvojau gal kokios kalades, bet ten viskas naujai sudeta ir kalades, ir bugnai, ir pries pakeliant nieko nebuvo girdet. Kardano kryzmes naujos. Galvoju, gal kardano kampas per didelis, bet ties kryzmem jokiu apibraizymu ar panasiai neradau. Pas kelis vaziuoklistus nuvariau, tie nelabai ka randa. Kazkiek kliba vienas ratas galinis is guolio lyg, tai bandysiu pakeisti. Bet tikrai ne guolio garsas.

Gal kas buvot susidure? 

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Pas mane buvo panasiai kai pirkau saviski. Buvo nestipriai imustas chvastavyko dantukas. Tai duodant gazo buvo tylu, o atleidus kaip automato serija is tilto. Nulyginau ta dantuka su bulgarke ir ok.

 

O dabar neseniai buvo tema, kai pakeiciau linges i naujas, pakilo galas keliais cm virs standarto, ir atsirado nemenka kardano vibracija ant 40-60kmh. Tai po ranka buvo 2 laipsniu prastafkes, pakreipiau tilta ir beveik dingo vibracija (reikia dar vos vos pakreipti).

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Kas del amortiku, tai imi opelio omega B galinius ,jie ilgi ir labai gerai tinka i prieky.Apatine guma su skersinuku dedi i opelinius mortikus ir vsio.Kad lengviau butu,pjauni su bulgarke ir vienus ir kitus skersai ausies, isimi sukeiti, uzspaudes pavirini.

Isbandyta veikia viskas normaliai.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

As planuoju savo Cherokee pakelt kokiais 5cm. Kurioj vietoj pirkai linges ir kiek toks mazdaug malonumas kainuoja? det naujus amotikus su spyruoklem labai jau brangu.., Ar dedant saibas Jeep nepraranda stabilumo??

as buvau susidejas volgos 24 linges rezultatu likau tikrai patenkintas,o po priekinem spyruokles dejau tekintas rastafkes

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.