Pereiti prie turinio

Rūkyta žuvis - karšis


raganauskis

Rekomenduojami pranešimai

  • Atsakymus 269
  • Sukurta
  • Paskutinis atsakymas

Aktyviausi šioje temoje

Aktyviausi šioje temoje

Nuotraukos

 raganauskis tu po avataru paskaityk kas parasyta... cia as dideles turgaus kainas isdesciau, kad zmoniu nenervuot - jei nuvaziuot i elingus ar prie kranto pas zvejus, tai kaina vos ne per pus dalinti reikia ))))
mano kainos Lietuvai ne konkurencia)))  
ketos (Oncorhynchus keta) ikros kibiriukas cia irgi kainuoja ne tu pinigu kaip mazyte bankyte Maksimoje, jei isvis ji ten parsiduoda  - kilograma galima nusipirkt apie 15-20 euru paklojus... 

 

o rukykla normali greitam rukimui, tuo labiau, kai ipranti ir ranka primusi, tai rukyma istempiu iki 1.5-2  val, - gaunas ne ka blogiau kaip ir stacionare....  prie namo mieste uztenka, as zuvi kai darau iskart karsta valgau, kaime yra normali, dar vokieciu kokiais 1920-1930 metais statyta, kureni virtuveje o rukymo kamera palepeje, bet ten reikia maziauiai maisa zuvies kabint - kameros grindu plotas apie 4 kvadratiniai metrai ir aukstis apie 2.10 m... kokius tris parsus pakabint galima )))

post-676-0-02192000-1481640921_thumb.jpg

Redagavo chimik
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

jo, salto, bet as kartais ten ir karsto padarau - viduje pastatau deze su deganciom (smilkstanciom) pjuvenom ir skiedrom - labai neblogai gaunas. Bet baisiai jau ji didele. 
Dabar mesitrauju du dalykus - bravora su garo generatorium ant 150 litru is nerzeveikos, viska jau kaip ir padares is sovietiniu kariniu virtuviu bakai, vamzdziai padaryti, va ieskau sovietinio varinio traktorinio radiatoriaus saldytuvui, na ir rukyklos spinta meistrauju (tiksliau dvi - mesai ir zuviai), kad joje kabint viska galima butu... ziuresim kas gausis... 

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 3 mėnesių...
  • po 2 mėnesių...

Birzelio 30 diena planuojama kelione i Kauna-Vilniu is Silutes rajono Rusnes miestelio su svieziai zuvimi rukytu karsiu,skumbre ir juriniu eseriu . Stosiu Kaune prie Megos ir Vilniuje Zirmunuose.

Kokiom dienom butu galima tiesiai Silutej kazka pasimti paragauti. Gal kainas į AZ galetum įmesti?

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 6 mėnesių...
  • po 10 mėnesių...

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.