Pereiti prie turinio

4x4 Pas beprocius


Rekomenduojami pranešimai

  • Atsakymus 110
  • Sukurta
  • Paskutinis atsakymas

Aktyviausi šioje temoje

Aktyviausi šioje temoje

Nuotraukos

Vaziuosiu be navigacijos. Bus kokios nuorodos ar kazkas kaip rast varzybas?

Yra koordinates rengeju, Gaspis yra imetes. Isivesk i Google maps ir pasiziuresi kaip nuvaziuot. Kita vertus - turetu kolona susidaryt dalyviu ir ziurovu :D Nepasiklysi tarp ju isimaises.

Redagavo Eghis
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

blyyyyyn, rytoj netiketai teks aplankyt Moletus! :)/> jokiu navigaciuju neturiu, kaip jus rast? nors ir i pabaiga... skambisiu gaspiui, gal paaiskins :)/>

Rast paprasta, vaziuot ta kryptim, kur pernai buvo 4x4 moletai gimtadienis. arba nuo moletu 3 autobuso stotele, iskart i desne ir tiesiai.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Renginys tikrai maloniai nustebino, viskas daugiau maziau suorgnizuota gerai, sestadieni buvo ka veikt ir be varzybu ir tikrai skanus maistas. O minusai uz netikslias kp tasku koordinates, daznai paklaida buvo ir 40m, o tai tikrai nemazai, gerai bent kad nebuvo paslepti, nes butu buve labai sunku rasti. Ir dar pasirode nelogiska, kad greituminis ruozas varzybu pradzioj, kuri visi apleke per 3 minutes, savo verte atstojo puses dienos kp tasku rinkima, ko pasekoje greiciausiai is visu ekipazu surinke kp taskus net nepatekom i trejetuka. Daugiai viskas gerai - 9.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Zuikio ekipazas taip pat noretu padekoti organizatoriams uz puikia openo trasa bei dalyviams uz grazu vaziavima... stengemes vaziuoti graziai padeti kitiems. Musu ekipazui tikrai nieko netruko. Uz rengini rasau 10. Aciu dar kart.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Aciu organizatoriams uz gerai praleista laika, renginys super :liux:src="http://www.4x4forum.lt/public/style_emoticons/default/icon_thumright.gif"> , gal ir buvo netikslumu su tasku kordinatem, bet jie buvo visiem dalyviam ir tai tik daugiau sukele azarto sturmanam ju bejieskant :cheer:src="http://www.4x4forum.lt/public/style_emoticons/default/icon_cheers.gif"> Dydelis dekui seimininkems uz labai skanu maista, tikrai nustebino:liux:src="http://www.4x4forum.lt/public/style_emoticons/default/icon_thumright.gif"> . Taip ir toliau, nesustokit ir organizuokit, aisku tobulejimui ribu nera, musu ekipazai labai patenkinti 100 procentu....

Dekui raudonam padzerui, kaip visalaik susitikus, jis mus nustebina savo beprotisku vairavimu , neveltui ( beprociai ) :salut:src="http://www.4x4forum.lt/public/style_emoticons/default/icon_salut.gif">

Lauksim susitikimo Dukste :Dsrc="http://www.4x4forum.lt/public/style_emoticons/default/biggrin.gif">

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Prisidedu prie visų padėkų organizatoriams ir noriu padėkot už greitą reagavimą mums įstrigus. :salut: Labai geras renginys :liux:

Dar noriu padėkot UAZiko (Jeronimas), "Zuikio" (owca) ir žalio cherokio ekipažams už pagalbą ištikus techninėms problemoms ( nusprogęs generatorius ir :girtas: sturmanas ). O visa kita - super! :cheer:

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

:rolleyes: nepamenu renginio, kuriame jau tik atvaziavus galima gauti karstos sriubos...

baigus savo rungti, turejome galimybe stebeti visai idomu sou - dzipu draga ir virves tempima...dar bego sturmanai del greiciausiojo titulo..ziurovai turejo nerealia galimybe razienoje aiskiai nuzymeta trasa isbandyti savo jegas ir visa tai vienos dienos renginyje uz kuklu startini. Orgai tikrai saunuoliai!!! Stovykloje buvo visi "navarotai" - maitinimas, muzika, wc, vanduo , aikstele palapinems. Toks jausmas kad zmones nuolat kazka organizuoja ir zino ka daro. Aciu uz galimybe pasimurkdyti ir sauniai praleisti diena rudeniskejancios gamtos glebyje ;)

 

Dar padekoti noriu ziurovams, kurie labai dziugino mano sturmano dusia :D

Ypatinga padeka zinoma tam zmoguciui, kuris prieme i ekipaza ir nuolat ieskojo budu prasibrauti ten, kur atrode nepralysim, prabristi ten kur atrode neprabrisim :) Aciu Arunai!

Ir zinoma saunuolis zuikutis...kuris brovesi, brido ir paskui save daug sunkesnius is bekeles gniauztu vadavo. Tiek ziniu :D

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

saunuoliai,viskas buvo sauniai suorganizuota,trasos paruostos, maistas puikus,dalyviai ir ziurovai nenuobodziavo,puiki drago trasa tiek ziurovams tiek dalyviams,virves traukimas, ziurovu ziedas kuria savais legvaisiais automobiliais pagave azarta isbande savo jiegas.

vakare gryze namo su dar dviem ekipazais aptarem ir pasidalinom ispudziais visi likome patenkinti tokiu renginio organizuotumu, ŠAUNUOLIAI taip ir toliau lauksim dar jusu renginiu,beto ir sekmadieni nenuoboziavau po sestadienio virves traukimo teko ir keleta varstu pasukioti ;)

post-10638-14102051534461_thumb.jpg

post-10638-14102051776091_thumb.jpg

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.