Pereiti prie turinio

Nauji, nebrangūs motoroleriai


Ugnius

Rekomenduojami pranešimai

Kadangi iš prekybos daiktais su varikliu ir dviem ratais duoną valgau ir net savo džipelį tvarkau, jaučiu pareigą pasidalinti su forumiečiais šia info.

 

Be brangių ir "kilmingų" japoniškų bei austriškų motociklų, gerus penkis metus pardavinėjame nuosaikiai įkainotus italų nupieštus, Kinijos Liaudies Respublikos pietuose pagamintus bei Lietuvoje surinktus motorolerius.

 

Jei ieškote daikto, kuris vežtų jus iš taško A į tašką B pigiai ir su vėjeliu - tai yra tai, ko reikia. Jei norit, kad tai būtų gyvenimo būdo ar įvaizdžio dalis - jums ne visai čia (tiesa, manau, kad tokie žmonės lankosi kitokiuose forumuose). Mano supratimu, jei motoroleris įvardinamas, kaip pigi transporto priemonė, ji ir turi būti tokia visomis prasmėmis - pradine pirkimo kaina, kuro sąnaudomis, parkavimo vieta, detalių kaina. Deja, itališki ar japoniški daiktai ne visai į tai pataiko.

Gamintojo ieškojom ilgai, ir ne tik europinėse parodose - važinėjom po gamyklas ir pan. Radom tokį, kuris daro ne tik europiečio akiai ir fiziniams gabaritams priimtinus daiktus, bet ir bendrai orientuojasi į Europos rinką (2/3 produkcijos parduodama Europos rinkoje).

Nesivelkime čia į tuščias diskusijas a la "viskas, kas iš Kinijos yra š..." ir pan. - tam galite užsukt pas mane į svečius, pavaišinsiu kava, padiskutuosim. Pats būnu gamykloje, nuo jaunystės važinėju motociklais, tad kažkokį supračių, apie ką kalbu, turiu.

Skirtumas nuo kitur (kad ir prekybcentriuose) parduodamų daiktų dar yra tas, kad šitiems daiktams turime visų atsarginių dalių vietoje bei kad surenkame juos patys, o ne pvz. Sodo skyriaus darbuotojai ;)

Daiktų patikimumą gerai atspindi tai, kad šiais daiktais naudojasi nuomos punktai lietuviškame pajūryje (įsivaizduojate, kaip "saugo" Palangos poilsiautojas nuomotą motorolerį?) ar tai, kad pardavus pusę tūkstančio šių daiktų, ne tik sveikas vaikštau, net nesislepiu, bet dar ir pareklamuot drįstu :)

 

Reziumuojant, pasiūlymas profsąjungos nariams (aka forumiečiams :), tiesa, gal daugiau vilniečiams) yra toks: atvažiuojant pasiimt kokios nors dalies į "Džipų dalių" servisą Savanorių pr. 272 (KGN Servisas), apsižiūrit, kaip daiktai gyvai atrodo, jei patinka, sakot, kad pritaikytų 10% nuolaidą kaip "4x4 Forum" nariui ir džiaugiatės prapuolusiais kamščiais, sumažėjusiomis kuro sąnaudomis ir visais kitais dviejų ratų teikiamais malonumais :)

 

Produkto puslapis: http://www.mosca.lt/

Kainų ribos: 2299 - 3999 Lt. su PVM, populiariausi modeliai ~3500 Lt.

Varikliai: 4-taktų, 49 kub. cm (vienas modeliukas yra 149 cm)

Garantija: 1 metai

post-7700-14062946846478_thumb.jpg

post-7700-14062946995154_thumb.jpg

post-7700-14062947302834_thumb.jpg

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Dagagoi dgug! mielas drauge! Jusu skelbimas kvepe komercija,ir nesusija teisiogiai su 4x4. Todel pernesu i skedalus. Mano nuosirdus patarimas, susiriskit su adminu Meris, aptarkit savo reklama.

O as kaip forumeciui net neuzlocinsiu jusu skelbima. Tai paskubekit.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Na nezinau kaip jie LT laiko... Bet pas mus buvo bent keli nauji atkeliave dezese ,reikejo blyn patiems dar ir susidet, tai parvaziavo atgal visi ,katras po 100 km kiti dar po kazkiek.. Isvaizda nieko bet kokybe detaliu tai kaip popierius..

Apsiziurekit pradzioj gerai ir dar kelis kart permastykit ar norit bedos.. Bent butu kaina normali kad negaila ismest,o dabar.. :(

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Kaina tikrai didele. Kad tas daigtas pigus tikrai nepasakyciau.Uz tuos 3500 tikrai isena geros bukles Aprilia,Piagio , peugeot ir t.t

Vazinejaus su kinieciu ir su garsiu firmu motoroleriais , tikrai skirtumas didelis pradedant eksploatacija -baigiant amortizacija.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.