Pereiti prie turinio

Pajero Konsultacija


Albiertikas

Rekomenduojami pranešimai

Gal kas gali skubiai patart del pajero II .... Vaziuojant atsirado garsas labai bjaurus,jei kas zino kaip ziema pradedi vaziuot tik su galu bet atrodo kad bando prieki kabint ir sklinda toks garsas kaip dantis bando susikabint .... tai va garsas labai panasu jei kas nors supratot apie ka sneku :lol: kaba masina ant keltuvo bet nerandam bedos o ir razdadke super selekt tai kad sugedes habas atmetu nes ju kaip ir nera.Arba gal kas alio duos smulkiau paaiskinciau.....Aciu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 3 savaičių...
  • po 1 mėnesio...

Kad nekurti naujos temos: manajame MP II dviduriame apsisukinėjant, kai po keletą metrų pavažiuoji pirmyn-atgal, kažkur apačioje kažkas taip dusliai sudunksi, lyg kažkur būtų nereikaligas laisvumas. Užsivaręs ant duobės jokios negerovės nepastebėjau, TA praėjo.... Kas gali būti?

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 3 savaičių...

Pakonsultuokit kaip nuiminejat skriemuli piesinuke numeris 3-4 be to specialaus yrankio noriu dirza pasikeisti nes tarpine prapute ir ja keisiu prie topacio dirzas .Galvos varstus naujus ar ne nes autodata nereikalauja nauju ? Ir galvos slifavimas butinas ? Piesinukas 3 postais aukciau variklis 2.5 4D56 paraso tik nepakeitciau dar.

Redagavo mantos
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.