Pereiti prie turinio

FishBons

Nariai
  • Pranešimai

    30
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Miestas/Klubas
    pasvalys

FishBons's Achievements

0

Reputacija

  1. 2,5 85kw šaltas variklis ant laisvu purtosi ir baltais dūmais apsipila, gaza priima gerai, tik ant laisvu taip. Kuriasi gerai,varikliui truput pasilus gerai viskas. Purkštukus tikrinti?
  2. Gal kas mp sporto langų apiplovimo bakelį statet i kita vieta? Gal nuo kokios kitos mašinos pritaiket kur? Dabar stovi prie buferio prieki žemai, ciut kur uzkliudai tai siurbliuko galas nulūžo,tai bakelis. Atsibodo jau.
  3. Kiek teko pirkti naujus regitroje su vienodais skaičiais tai 150e kainuodavo, pabrango?
  4. Butinai reikes, kai tik masina bus pakelta. Senai pastebejau tai, bet tik dabar smalsu pasidare kodel taip idomiai.
  5. Zinau, kad negalima vazinet, pabandymas tik buvo. Gerai, vaziuojant tiesiai ar ant pasvyrimu su 4L varo vienas ratas, o 4H varo abu ratai, nors vienas ratas ore buna ar vos kad zeme liecia. Tai cia kas?? suprantu, kad bent originaliu blokiruociu tai cia nera.
  6. Tai kai masina dreba ir kai ratas slysta ant menkiausio posukio tai tiek gal dar zmones atskiria
  7. Taip, suprantu. O neimanoma kazkaip padaryt, kad ijungus 4L galiniai ratai vienodai suktus, nes tada dazniausiai kaip ir reikia daugiau varanciu ratu.
  8. Tai kad ijungus 4H netgi imant maza posuki vienas ratas tiesiog slysta asfaltu. Ko nebuna nei vien su galu vaziuojant ar 4L. Masina pastatyk kaip nori su 4H galiniai ratai sukasi vienodai. Isjunk 4H ir vienas ratas nebesisuka.
  9. Pajero sport 2,5 razdatke paprasta 3padeciu. Ijungus 4H galinis tiltas susiblokuoja 100%, ijungus 4L nebesiblokuoja. Neimanoma padaryt kazkaip, kad ijungus 4L jis butu susiblokaves? Papildomos knopkes jokios nera.
  10. su 32 ratais mieste 13-15ltr, tiesiam kely 10-11ltr. vaziuojant 100km/h kazkas apie 2900apsuku. 85kw galios ne kazka, reikia jau smaugt motoriuka jei nori greiciau isibeget. ir tikrai nepatariu pirkt didesnio ugio zmogui, stogas zemai.
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.