Pereiti prie turinio

kelimas


Rekomenduojami pranešimai

Mano irgi jau +6cm su naujom spyruoklem (foto dar iki remontu). Is akies jau matos kad padidejo tarpas tarp rato ir arkos. Man aiskino kad 6cm yra riba be vaziuokles reguliavimo/perdarymo. Pigiausias variantas po spyruoklim pakist kanors-kas is vamzdzio, kas is poliuretano spacer'ius daro. http://jeep.avtograd.ru/Grand_Cherokee/suspension/lifting/spacers/index.htm. Sekantis det ilgesnes spyruokles. Bet kuriuo atveju rekomenduoja ir amortikus ilgesnius det, arba bent jau ju tvirtinima perkelt.

 

Kaip sakoma: "kuo toliau i miska....tuo kaina kyla" :)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

pries pora savaiciu susidejau Trail Master komplekta. efektas tikrai patiko 100%. pakilo apie 5cm (as irgi statybininkas - atrode bus nedaug, bet pirma karta sedantis i jejepa atsitrenkiau i sedynes krasta :) ),kelyje stabilesnis tapo, gariunu karjere visi kalniukai mano :) su standartine pakaba kalniukus kazkaip silpniau imdavo - labiau pritūpdavo ir dugnas pradedavo trukdyti. pradzioj ir as galvojau apie ekonomiska varianta - pasikeisti tik spyruokles, bet pakalbejau su Meriu, ir darbar esu pilnai patenkintas. aciū Meri.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

As irgi WJ pakeliau pagal avtograd. Paprastas sprendimas. Padariau podstavkes po amortikais, kad ilgio uztektu ir normaliai yra. Kai as vaziuoju siek tiek agresyviau, tai garsai is sokinejancio tilto ir atsimusancio i ribinius atboinykus mane priverte pakeisti juos. Is svalkes suradau pagalves is kokio tai buso ir sukusau vietoj standartiniu. Dabar viskas kaip ir gerai :lol:

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

5cm, pinigai, ir manau ilgam pamirstos problemos del pakabos. pakelus auto su tarpinem tarp spyruokliu ir kebulo - prarandi stabiluma ant parketo. pakeitus spyruokles, palikus senus amortikus(ilgio kaip ir uztenka) greit pavargs amortikai, reix keist - periodine investicija. tai kas sukurta, suderinta butent tam visureigiui, kuriam perki, manau ir tarnaus, o experimentai daznai kainuoja daugiau nei viena, bet didesne investicija. va :)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

jei perki kad graziai atrodo ir parodyti kad turi taip. Bet apie tuos pavargimus spyruokliu ir tt prisiskaitei pasaku.. gerai padarius uzteks ilgam aisku jei nelauzysi ziauriai P.S galima viska greit sugadint net ir uz 3700 pinigu cia mano nuomone :wink:

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

"graziai atrodo" ??? jejepas man laisvalaikiui, o jis - zvejyba, bekele, gamta. kasdien vazineju su darbine. tai tikrai ne atrodimui dejau, o praktiskumui. turejau omeny kad pavargs amortikai, o ne spyruokles - jie juk tam neskaiciuoti. sutinku, kad pakelus su tarpinem butu viskas ok, bet stabilumas kely vaziuojant didesniu greiciu - brrrrr - nestoves masiniukas. na, o jei del atrodymo sukelt - tai i sveikata visus isbandytus pakelimu variantus :wink:

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.