Pereiti prie turinio

Dūmų detektoriai


fronterapsakas

Rekomenduojami pranešimai

kalidoriuj, netoli virtuves. pacioj virtuvej nerekomenduoju, nes blyna prisvilinsi ir reks, ir stovesi ant tabures su ranksluosciu prispaudes autonomke, a brangioji langus atidarius rankom dumus vaikys :) cia tikrais ivykiais paremta :)

Del katilines nezinau, kaip ten pas tave yra. kambariuose neapsimoka, uztenka kalidoriuose.

is esmes reik mastyt kaip gaisro dumui, pavyzdziuj :tikrai uzsidega kambariai, kur pirmiausia dumai is visu kambariu eis? va ten ir pakabini. kur is katilines tiesiausias kelias dumui? ten ir kabini. nes jei prikabinesi arti dumu zidinio, tai nespesi nuo klaidingu aliarmu tu detektoriu tildyt :)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Virtuvėj ir katilinėj dėk karščio detektorius, kad nereikėtu dūmų su rankšluosčiu vėdint, o kitur dūmų. Detektorių instrukcijoj turi būti parašyta koki plota aprėpia detektorius. Šiaip motuojama kambario aukščiausioj vietoj ir kambario centre (jeigu kambarys daugmaž kvadratinis).

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

tunks sakai virtuvėje nedėti? Šeip virtuveje jau du puodai sudegė (gerai susvilo) per neapdairumą, o katilinėje buvo užsidumije, nes buvo įdėklas ir pečius užveltas (čia jau mano aplaidumas)daugiau tokių šposų nepasitaiko, bet dėl šventos ramybės svarsatau, kad tokius dalykus reikia susidėti.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

virtuvej nebent tolimiausiam kampe nuo dujines. o geriausia sakau kalidoriuj pries virtuve, kai puodas prades svilti detektorius uzuos. nes jie jautrus padlos yra, arciau pasikabinsi tai tikrai blynas svils ir reks.

 

o geriausiai pabandyk nestacionariai pradziai prisidet virtuvej kur nors, pvz prie lempos su uztrauktuku, ar dar prie ko nors, prie spinteles palubej, jei nenori lubose ekstra skyliu pridaryt, ir palaikyk menesi kita, gal net tris. ir matysi labai daznai tau klaidingus aliarmus rekia ar ne. ir bus labai lengvai apsiprest nori tu jo toj vietoj ar kur nors atokiau... analogiskai su katiline.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Siaip virtuveje ne dumu daviklio, o karscio reikia, bet kaip tu sakai svylancius puodus tas karscio nereaguos, reaguos tik dumu.O daviklio uztenka valgomajame, kolidoriuje artai svetainej, ziurint kokia salia virtuves patalpa.

Redagavo peakname
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.