Pereiti prie turinio

peakname

Nariai
  • Pranešimai

    121
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Miestas/Klubas
    jonava
  • Pomėgiai
    medziokle, zvejyba

peakname's Achievements

0

Reputacija

  1. Ieskosiu kas patikrintu klaida, nes kaip minejau masina tai namie uz miesto. Zodziu pastebejau kad slanguteje oro burbulai. Varau pasikeisiu kuro filtra pradziai. Ka naudoji klaidom tikrinti, gal reiktu isigyti ateiciai.
  2. Sveiki, neuzkuriu grand cherokee wj 2.7. Vakar bandziau kurti, bande griebti ir uzgeso, paskui sukau kelis kart kol akuma iskrove. Ka galeciau namu salygomis pasitikrinti ar pakeisti, nes kitu atveju teks traliuka kviesti ir i servisa vezt, bet norisi kazkaip savo chodu ten vaziuot, gyvenu rajone. Pradziai kraunu dabar akuma, ziurejau kuro slangute tai oro burbulu jokiu nematau. Galvoju gal zvakes, bet ne salciai juk lauke, ir siaip kuresi visalaika, dabar pist ir nieko. Ar gali but kuro filtras?
  3. Jo tas kamstukas nesandarus tu teisus, ten del to per ji man ir varo, bet yra dar kitas alsuoklis isvestas. As pats mazai cia susigaudau, varysiu kas supranta.
  4. Sveiki, grandas wj, 2.7, per dezes ta uzpylimo vamzduka varo tepala. Apibego ant turbinos is pradziu vos vos buvo keli lasai, vakar 300km prasukau, ryte ant trinkeliu prilasejo radau. Kas gali buti per priezastis, ko tiketis blogiausio.
  5. Nu pas mane 31 Goodrich Km2, 1.5 atmosferos , situ padangu stiprus kordai jos leidzia su tiek vaziuoti, ir be to minksciau ir sukibimo plotas didesnis. As matai kai asfaltu nevaziuoju Kazkada su beveik tuscia gryzau, rode gal tik 0.5 atmosferos, aisku ir nelekiau, avariniu rezimu, tai tikrai nustebino, nedaug skyresi nuo pilnai pripustu padangu.
  6. Sveiki, esme kad reikia Frontei A ratlankiu 16 coliu, nebutinai nuo Frontera B, svarbu butu R16, nes yra tokios padangos ir butina R16. Jei ka zinote nuo kokios auto tinka, prasom pasidalinkit mintimis. beje gal kas ir parduoda?
  7. 93 metu 2.4, ryte kalbejau su 'klevas', tai sia info jau turiu su relem :)/>, bet aciu uz piesinukus, saugikliu numeriukai pravers labai.
  8. atvedu laida tiesiogiai, siurbliukas dirba, galeciau ir palikti taip, bet kazkaip ne fengshui be saugikliu ji pastatyt, nors kita vertus vaziuojant dujom ji galeciau su tumbleriuku atjungti kad nedirbtu istisai. aciu uz bet kokia info
  9. Sveiki, siurbliuka pakeiciau, bet neateina srove laidais iki siurbliuko, siaip kas keista kad rodo kad uztrumpinta, ir perziurejau saugikliai tvarkoje, nebent kazkuri rele, bet nzn kuri, nes ten po kapotu dezuteje 5 vienodos reles, tik kodai skiriasi, gal uzves kas ant kelio? aciu
  10. Padariau Fronti skyle kaip ir sakei, islupau varikliuka, mires. Gal kas turit varikliuka atliekama parduoti, ar turiu deti butinai nuo fronteros?ziurejau mazda siurbliuka, pasirode lygiai toks pat. beje maniskis sudeges, trumpina.
  11. Prie to paties, kur tiksliai fronteroj A stovi kurio siurbliukas, kaip ji pasiekti?
  12. Bandysiu ryte ziuret, ten blin po kuro baku metalinis bliudas prisuktas, o siurbliukas turbut kuro bake? , bandysiu numaut slangute nuo kuro filtro, turetu degima pasukus paduot benzino srove? ar klystu? Tiesa, pasukus degima kazkas suklaksi gale kaip rele butu is garso sprendziant, bet varikliuko jokio garso nesigirdi, nu ryt parasysiu ka atradau...
  13. Sveiki,neuzkuriu ant benzo (2.4 i)niekaip net negriebia, ant duju kuriasi, nezinau kas gali buti, siaip ir seniau ant benzo reikdavo pabruzint kol uzkurdavau, jauciau kad bus kerdik viena diena.Tai va nzn ka galima paziuret butu namu salygom, atsukau slangutes kur eina uz kuro reguliatoriaus, pilnos benzo, gal koks kuro siurbliukas nustipes? prasau patarimu, labai aciu. Tiesa dujos tos kur pirma kuriasi ant benzo, o paskui perjungia ant duju automatiskai, gal cia kazkas susikniso?
  14. As irgi kolkas neturejau problemu, bet prasidejus dviraciu sezonui siemet radau toki straipsniuka : http://www.youtube.com/watch?v=MiF2Oyv_KyM
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.