Pereiti prie turinio

Kur Vilniuje pigiausias Putų polistirenas?


Gediminas

Rekomenduojami pranešimai

ryt poryt moki vezi beveik viskam 25% manau pigiau nerasi

tos akcijos tai zmoniu apgaule, jei zmogus stato nama , tai bendrauja su tiesiogiai ar produkta atstovaujanciai kontorai,MK akcija paraso - paskelbia ant niekiniu prekiu (statybiniu) o per visa aziotaza nesa visa prekes ir su nuolaidom ir su axujienais antkainiais.. nu beje ka as cia rasau, tai ir taip jasno ... o cia kaip zvejyboj.. kas durnas, tas ir paklius :D
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Pirmoje eileje POLISTIROLAS. Antra - si medziaga bijo tiesioginiu saules spinduliu, tad realu, kad neuzdengtas prarastu savybes. Bet polistirolo niekas ir nenaudoja atviroms konstrukcijoms. Vata dar greiciau praranda visas savybes - niekas musuose nepasivargina normaliai ja izoliuoti nuo garo, tad ji neilgai trukus virsta slapiu skuduru sienoj, per kuri siluma eina lauk, o pelesis i vidu.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Girdejau toki pletka (kazkuriam universitete buvo atlikti tyrimai) kad putu polisterolis po 10 metu praranda savo izoliacines savybes gal kas gali pakomentuoti?

 

Šeip štatuose seniai polistirolo nenaudoja gyvenamai statybai ir argumentuoja tuom, kad tai (polistirolas) yra nestabilus (su laiku prarandantis pirmines savybes) cheminis junginys... Amerikiečiai net yra atlkę laboratorinius polistirolo tyrimus ir suskaičiavę kažką tokio, kaip pastovų savybių praradimą ir kenksmingų sveikatai medžiagų emisiją per 5 metus.

 

Realiai mano komentaras nepagristas konkrečiu informacijos šaltiniu, o tik vieno stambaus polistirolo gamintojo atstovo lietuvoje pasakojimas.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

pasivargina pasivargina, jei vienas kitas zioplys to nedaro, nereik piesti visai lietuvai :)/>/>

 

 

Buvau stipriai susijes su statybomis, tai maciau dauguma aplink Klaipeda statomu privaciu namu, daugiabuciu, bei armija juos staciusiu "statybininku". Nemaciau, kad butu gerai vata sudeje, ar tyveka uztempe. Tai puikiai matosi pasivaiksciojus su termovizoriumi apie namus statytus 2006-2007m.

P.S. Polistirola teisingai suklijuoti irgi retam frajeriui pavykdavo.

Redagavo Jeep-V8
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

2006-2007 kas plaktuka panese tas buvo meistras jau ir be 3k nedirbo. tai tuo momentu tikrai galejo daugumoj statybvieciu filmus sukti "kaip nereikia daryti", bet tas laikas baiges, ir visi statybininkai sulindo atgal is kur buvo ateje-kas i mokyklas toliau mokyt vaiku, kas seip i ofisiukus atgal vadybininkais ir visokiais konsultantais-pardavejais, ir liko daugumoj tie kas moka, nes darbo nepritruko ir per krizes :)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.