Pereiti prie turinio

Hidrauliniai cilindrai


Ernestukas

Rekomenduojami pranešimai

Kolegos ;)galiu pasiulyti hidraulinius cilindrus. Reikia cilindro eigos, (kiek turi ishlisti) ir kiek svorio kelsit. jei turite brezinuka dar geriau.

Galuose cilindro kas turi buti? Ausys? vartomos ar ne? kokios ausu skyles? Cilindras dvipusis? i abi puses jega reikalinga, ar tik ishkelimui? savo eiga sugrysh?

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

uosviui atveze ka tik ant metalo, gabalais supjaustyt bulgariska cilindra, isore apie 125mm, ilgis gal pusantro metro, o jei teleskopinis stumoklis tai gal ir daugiau issitraukia, sake varzta buvo atsukes sone, dar ir tepalai bega, turbut neuzrudyjes, gulejes pas kazka uztvartej "ilgai" bet cedelis normaliai iskaitomas neaprudyjes :) kol nepaleido gaikem jei domina galiu paklaust ar parduotu ir ka noretu :)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

uosviui atveze ka tik ant metalo, gabalais supjaustyt bulgariska cilindra, isore apie 125mm, ilgis gal pusantro metro, o jei teleskopinis stumoklis tai gal ir daugiau issitraukia, sake varzta buvo atsukes sone, dar ir tepalai bega, turbut neuzrudyjes, gulejes pas kazka uztvartej "ilgai" bet cedelis normaliai iskaitomas neaprudyjes :)/> kol nepaleido gaikem jei domina galiu paklaust ar parduotu ir ka noretu :)/>

 

pasaugok ta cilindra. uz savaites (28 - 29 d.d) uzlekciau paziuret.

aciu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.