Pereiti prie turinio

Jeep Cherokee peciukas


linasbud

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki kolegos,

Turiu modziokles reikmems Indena 2,5 varikliu ir dabar siek tiek atsalo ir norisi daugiau silumos o jos kaip ner taip ir ner.Patarkit ka daryti jog peciukas dirbtu pilnu pajegumu.Jis dirba - girdisi kad dirba ant labai silpno pajegumo .Metai 1997.Kur ieskoti problemos

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Stekeris susvyla nuo jungiklio. Reik numaut ji ir ziuret kas ten dar like is jungiklio. Jeigu kontaktai dar laikosi, tai isardyt jungikli, uzkalt kontaktu kniedes (galima ir palituot), uzpilt klijais kad niekas neklibetu, sutept kontaktus ir surinkt. Savo taip pat tvarkiau pries 4 metus, dar laiko ;)

Beje ir sviesu jungiklis serga ta pacia liga, anksciau ar veliau isdega vienas kontaktas, tad profilaktiskai galima patikrint ir sutvarkyt, kol dar yra ka tvarkyt :)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Stekeris susvyla nuo jungiklio. Reik numaut ji ir ziuret kas ten dar like is jungiklio. Jeigu kontaktai dar laikosi, tai isardyt jungikli, uzkalt kontaktu kniedes (galima ir palituot), uzpilt klijais kad niekas neklibetu, sutept kontaktus ir surinkt. Savo taip pat tvarkiau pries 4 metus, dar laiko ;)/>

Beje ir sviesu jungiklis serga ta pacia liga, anksciau ar veliau isdega vienas kontaktas, tad profilaktiskai galima patikrint ir sutvarkyt, kol dar yra ka tvarkyt :)/>

 

Juozai, geda sprisipazinti,bet niekaip nesugebejau isardyti sviesu jungiklio... skaiciau kad jie liga turi susvilti,tai bandziau profilaktiskai apziureti..bet nepavyko :huh: mano pazystamam tai cherokis sudege iki pamatu butent del jungiklio!

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Juozai, geda sprisipazinti,bet niekaip nesugebejau isardyti sviesu jungiklio... skaiciau kad jie liga turi susvilti,tai bandziau profilaktiskai apziureti..bet nepavyko :huh:/> mano pazystamam tai cherokis sudege iki pamatu butent del jungiklio!

 

Na ten nera sudetinga ;) Tik kad isimti reikia biski ranka palauzyt, lengviausia prieiti nuemus spidometra ir apatine panele. Tada is apacios jungiklio priekyje pasispaudzia pimpacka, issitraukia rankenele, atsisuka su atsuktuvu verzle ir viskas.

O pats jungiklis sutvirtintas 3 kniedem. Reikia tik kaltuka pasidaryt, kad ilistu i kniedes skylute, ir tada labai graziai jos issikala. Surenkant galima tas pacias atgal uzkalt.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.