Pereiti prie turinio

MPI priekiniai amortizatoriai


caika

Rekomenduojami pranešimai

turiu toki klausimeli susukau sava pajerui 1 trokcionus ir vaziuojam ne asfaltu pradejo dauzytis amortizatoriai jie palika trumpi.ar keiciat i panasius tik ilgesnius ar bandot prailgint :rolleyes: beje pas mane geltoni amortikai lengvosiom butu kaip ir sportinis gal cia beda ? :rolleyes:

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

O jei pas mane amortikai rožiniai, tai erotinai kažkokie gaunasi?

 

Nei amortizatorių, nei spyruoklių spalva nenurodo visiškai jokių parametrų (nebent gamintojas pats įsivedęs kažkokią tvarką savo gaminiams, bet bendros tvarkos, kuri galiotų visiems gamintojams, nėra).

 

O darai kaip tau patogiau pigiau.

Geriausiai yra kiti amortikai su didesne eiga. Iš bėdos galima amortiką ilginti privirinant prie štoko ir prasriegiant, galima tiesiog užsukti prailginimus (abiem atvejais turėsi seną eigą), kartais galima perkelti amortiko tvirtinimo vietas.

 

Pagal pinigus, norus ir situaciją...

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Gal ne amortikai daužėsi ? Gal ratai liečiasi į arkas , nes amortikų daužimo nelabai ten ir gaunas. Negirdėsi jų daužimo, ne lengvos konstukcija, pirmiausia per atboinukus permušt turėjo, paskui ratai į arkas ir viskas. Amortikų daužimo negirdėsi ;)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 7 mėnesių...

Kadangi atėjo galas mano mašinos galiniams amortizatoriams, dairausi kokius būtų galima pastatyti kitus. Norėtųsi pasistatyti ne standartinius, o tokius kurie labiau pritaikyti sportiniam (didesnių apkrovų) važiavimui. Manau tuo pačiu būtų tikslinga pasikeisti ir priekinius. Lauksiu nuomonių ir (arba) konkrečių pasiūlymų.

Redagavo skrajojantis_olandas
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

olandai...ka ten tavo zuikiui ..statai naujus dujinius ir eis kaip velnias..kam tau tie ironmaidenai ar metalica :D/>

lengvas gi taviskis...tie visi hard'ai tai jau wagonams..kuriu bendras svoris virs 3.5 tonos :D/>

Bet ir naujas geros firmos dujinis amortizatorius kainuoja nemažus pinigus. Man kolkas pakanka ir "Kyaba" firmos amortizatorių. Jie nebrangūs ir laiko gan gerai, dar kiek atvažinėta nėra bėdų. :)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Gal ne amortikai daužėsi ? Gal ratai liečiasi į arkas , nes amortikų daužimo nelabai ten ir gaunas. Negirdėsi jų daužimo, ne lengvos konstukcija, pirmiausia per atboinukus permušt turėjo, paskui ratai į arkas ir viskas. Amortikų daužimo negirdėsi ;)/>

Pas mane irgi susukti torcionai, pažiūrėjau, kad tos "ausies", kuri yra prie rėmo priekyje padaryta į kurią remiasi apatinės šakės "atboinikas", apačia yra kiaurai pradurta, tikėta dėl to, kad "atboinikas" į tą "ausį" trnakosi. Uždėjus didesnės eigos amortizatorius išsisipręstų bėda?

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Tai kokia tada beda, kad tie atboinikai taip dauzosi?

Ratai per dideli ir reikia kėbulą jau nuo rėmo kelt. Nes į apačia jau įtariu nebėra kur.O dar pažiūrėk įdėmiai šakių viršų. Kartais jie bųna palenkti nuo smūgių. Gal šakęs viršus įtrūkęs, sulinkęs. Aš jau 3 šakes pakeičiau. O buvo vienam formumiečiui nuotykis, kai įvažiavo į kiemą ir priekinis kairysis ratas lauk išsivertė. Nutrūko šakės viršus.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Kebulas pas mane jau pakeltas ~8 cm., bet mano manymu, kebulo kelimas cia nė prie ko, nes atboinokas stovi ant apatines sakes, o ta ausi, i kuria atsitrenkia atboinikas yra ant remo. Ratai pas mane 33 Simexai. Pakeisiu amortizatorius ir matysiu ar kas pasikeis, nes dabar kai vaziuoju per duobeda zvyrkeli atrodo, kad viskas atsikratys, tai gal sakau amortikai jau neatlieka savo darbo.

Redagavo skrajojantis_olandas
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Klausimas ta pacia amortizatoriu tema - siandien nusiemiau galinius amortikus ir atkreipiau dėmesį, jog kai amortikai buvo uzdeti ant mašinos, jų padėtis buvo tokia, kad beveik maksimaliai išsitraukę. Čia taip turi būti ar vis dėlto reikia ieškoti gerokai ilgesniu amortizatorių?

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Galvoju, o jeigu uždėjus ilgesnius armotikus už dabartinius gal būtų geriau? Ilgesnių amortizatorių atveju, jie iki galo susistūmę (suprantu, kad būtent šituo kritiniu momentu atboinikas ir trenkiasi į tą ausį esančią ant rėmo) būtų ilgesni ir atboinikas nebesitrenkų į tą ausį. Klystu aš su tokiu mastymu?

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.