Pereiti prie turinio

Reikia perrinkti Blazer tiltus


Rekomenduojami pranešimai

Nusipirkau pora 60 Dana komplekte su ratais, ten is tokiu kurie tik vaziavo narde ir vaziavo. Is priekinio tilto reduktoriaus puse kibiro gryno vandens isleidau, o kita puse - emulsijos. Todel noreciau perrinkti as tuos tiltus suzinot kaip ten reikalai su guoliais salnykais ir visa kita. Vienos puses dar ir kryzme pabirusi. Planetarkes liuftai, tie dalykai lyg ir tvarkoj, ko nesimato nezinau kokios bukles. Nuveziau pas meistra, tai tas pamates uz galvos susieme, tipo kaip as juos perversiu ant stalo jau nekalbant apie nunesima. Parsiveziau atgal :evil: . Gal zinot kas toki reikala apsiimtu padaryti nekarksedamas egzotika, egzotika ar panasiai. Ir dar i kokius pinigus tureciau orientuotis? Meginau pats susitvarkyt, bet vos tik atidares rato dangteli pamaciau, kad irankius droztis reikia, o nezinia ka dar ten toliau rasiu. Manualo neturiu tai neisivaizduoju kaip ir kas ten turi buti. Zodziu, pamaniau geriau bus jei sita reikala apsiims zmogus ismanantis tuos dalykus. Ka man daryt :roll: . Help icon_exclaim.gif . Veiksmas vyksta Kaune.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Blemba, as jau sumokejau viena karta uz juos 2000 lt. :evil: . Matau, kad bresta reikalas dar karta apsipirkti :mrgreen: . Mano galinis tiltas kaip ir tvarkingas, o kazin jei ne is poros pastatyciau priekini ir galini, kaip ten su tais perdavimais gautusi ka? Ar jie buna visi vienodo perdavimu skaiciaus, ar reikia ziureti kur nors kokius nors uzrasus???

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Aga-o pas mane dar kardanai,razdatke,radijatorius voliojasi-jei reikes :santa:

Razdatke su visa greiciu deze jau turiu "ant Z" pasidejes. Papuole ir nusipirkau. O radijatoriu tai dar nuo benzo 5.7 turiu. Dekui Saulius4.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Jeigu Dana 60 tai vienas gi perdavimas icon_exclaim.gificon_exclaim.gificon_exclaim.gif:D Tikrai ne 20 ir greiciausiai ne 2 variantai... Siaip suki kardana ir ziuri per kiek ratas apsisuks, tik butinai ziurek kad abu ratai vienodai suktusi. Kitaip pieno riebuma pamatuosi :D

Nebent pas tave ne dana 60. Tada jau nezinau...

O is kur traukei kad pas tave dana 60 is viso :?: Pagal ka sprendi :?::D Bobute sake :D

Su kiek varztu ratas sukasi :?:

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Nu vat savaitgali paardes, pasikrapstinejes garaze susizinojau, kad maniskio perdavimas yra 345 icon_exclaim.gif . Meginsiu dar koki savaitgali praleisti tai gal ir pavyks ta tilta susitvarkyt visiskai 8) .Kiek maciau, tai reikes keisti kryzme ir pusasio salnika, nes tepalas varva.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.