Pereiti prie turinio

senuko patrulio razdatkes beda


Rekomenduojami pranešimai

  • po 1 mėnesio...

surudyjo sratai ir spyruokles ant priekinio tilto ijungimo sakutes aseles. galima prieiti neisardzius, is sturmano puses, atsukti kamsti rodos 14 raktu, iskrapstyti spyruokle,uzmerkti vd-ske,jei pavyks istraukti magnetu sarika, viska isvalyti,ideti nauja sarika ir truputi tampresne spyruokle. pavarineti svirti kol pasijaus fiksacija,man taip pavyko susitvarkyt.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 1 mėnesio...
  • po 5 savaičių...
  • po 2 mėnesių...

nenoriu kurti naujos temos, tai atsiprasau ir paklausiu pas temos seimininka. Pas mane kai jungi 4x4 H ar L priekinis tiltas neveda. Islipus ir mechaniskai habus uzrakinus vaziuoja. Kame gedimo priezastis?

 

Pagl tavo paaiskinima jam viskas gerai, paaiskink detaliau

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

senukas 3.3td. Razdatke ijungus 4x4h ar 4x4L nenori varyti priekinius ratus(nekabina i grunta),habai tuo metu buna 2x4 pozicijoje. Bet kai islipu ir juos(habus) pasuku i Lock pozicija priekiniai ratai pradeda varyti ir vaziuoju su visais 4x4. Gal netiksliai paaiskinau,bet bet pataisykit jei ne taip supasakoju. :rolleyes:/>/>/>/>/>/>/>/>/> Kiek supratu razdatke ijungus i 4x4 turetu varyti visi 4x4,o ne vien galinis tiltas. :)/>/>/>/>/>/>/>/> Ar jis cia varo priekini tilta tik tie habai neleidzia pusasiams ratu sukti? Tiesa snd idemiau paziurejau tame habe nuroduta ne auto ir 4x4,o 2x4 ir 4x4. <_</>/>/>/> Namuose stovi du amerikonai tai veikimo principas visai kitoks nei sio senuko.

Redagavo Darius30
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Tai viskas taip ir turi veikti kaip pas tave yra. Habu (liet. ratų užraktai) tokia ir yra paskirtis, kad surakinti rato stebule su pusašiu. Ijungus 4x4 pradeda veikti priekinis kardanas sukantis reduktoriu, o pastarasis suka pusašius. Tam, kad suktusi ratai reikia ijungti mechaninius habus i padeti 4x4 (automatiniai isijungia patys) ir tada susirakinus pusašiams su rato stebule auto vaziuos abiem tiltais. Pas amerikietiskas auto priekinis tiltas ijungiamas vakumo pagalba.

Redagavo skrajojantis_olandas
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

cia ir ir ta pacia tema.nupirko irgi 3,3 ijungus 4x4 dzerzgia labai razdatkej kazkas ,habai buwo isjunkti taip kad tilta be apkrowos suko. ,2wd tylu,kas ardes gal patars ko galima ieskoti,garsas lik skardos kokios labai astrus,kokiu principu ten ji sudeliote nes ispano dar neciupinejes razdatkes.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.