Pereiti prie turinio

MPI kuro sistemos/bako problemos


dariukas

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, visi,:)..

Kuro sistema gaudyt pradėjo orą. Oras gaudomas vamzdelyje kuris yra išeinantis iš bako. Pakeist jo neina. Vadinasi reikia lituot. Bet, užlitavus kokia kyla galimybė , kad neatsiras nauja skylė, nes vamzdukas visai surudyjęs. ... :scratch:

Kilo tokia mintis, bet ar ji teisinga ... ?

..Gal tinka Galooperio bakas ? :) Nes jis naujesnis ,bus pigesnis negu Mitsiaus ? :)

IMHO

Ką manot ?

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

man ta pati problema buvo. surudyje vamzdukai baisiai. Tai nupjausciau, palikau tik tiek kad zarneles uzmaut galeciau. o tuos likusius vamzduku galiukus nusveiciau, su rudziu suriseju nutepiau ir aptepiau 3x su skystu metalu. sujunginejau viska su zarnelem ir trisakiais kur reikejo. jau kelintas menuo laiko :)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

man ta pati problema buvo. surudyje vamzdukai baisiai. Tai nupjausciau, palikau tik tiek kad zarneles uzmaut galeciau. o tuos likusius vamzduku galiukus nusveiciau, su rudziu suriseju nutepiau ir aptepiau 3x su skystu metalu. sujunginejau viska su zarnelem ir trisakiais kur reikejo. jau kelintas menuo laiko :)/>

Dėkui už gerą pasiūlymą, bet mūsų kelių druskos daro savo ir jei pradėjo rūdys ėsti vamzdelį, tai ir patį vamzdelio sąlytį su baku bus pradėjęs valgyt :(. Vadinasi, problemą pašilnt galima maksimum 2 - 3 metam .. ? Aš audžiu mintį, kad galoperis yra naujesnis ir jei bakas tinka, tai be galvos skausmo galima minimum 10 metų jį naudot ? NEs aš per 7 metus jau 2 bakus pakeičiau , dėl skilimo ir rūdžių. Įtariu, kad pas galoperį bakas gali net ir plastikinis būti. O tai Mitsiaus skardos ir geležiukai labai jau rūdyja... Bet mašinytė labai linksma :)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

mano ir mitsubishio buvo supuve prie bako tai naujus privirinau ir kuro magistrale nauja visa susidejau. puikiausiai dabar

O kaip pats sąlytis vamzduko su baku ? Nerūdyja ? Man čia labiausiai neramu. O tai pasidarysiu ir paskui pyst ... Kaip dabar, 4 valandas miške ir šaltyje su mažais vaikais. Nors laužą didelį susikūriau, kol pagalba atlekė :) . Į kalną kylant užgesau vidury miško... uuuuu. Blovimo ir taip toliau :) . Gerai, kad kirvis mašinoje guli, malkų pasidariau , laužiukas.... ir vaikučius su lazeriais šaudančia žmona apraminau :)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susilitavau vamzdį, vamzdis tas , kuris kurą iš bako ima, pas mane dyzelis, o pas dyzelį kartais taip atsitinka, jei orą su kuru gaudo, tai jis nebenori traukt, kitaip nei benzas. ... :) . :study:;)

Mantos, o Galoperio bakas plastikinis ?

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.