Pereiti prie turinio

gal kas akimirkai gali paskolinti


Rekomenduojami pranešimai

noreciau pas kanors pasiskolinti kompa kuris randasi keleiviui po kojom tas kur reguliuoja pakaitinima. kalba eina apie gr'a.

privaziuociau pajungciau ir pazeciau ar del jo pas mane beda. na reiktu dar palaukti kol biski motoras ataustu. tai alaliu pavaisinciau :D

Gal kas isgelbes?

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

pagarba arui.

Vakar permeciau kompa is veikiancios masinos. pas mane problema nedingo. savo kompa idejau i aro masina, ir pasji viskas veikia. po kapoto yra tar trys reles, tai is ju dvi pabandziau pakeisti, rezultatas taspats, pas nae neveikiai, o su mano detalem veikia kitoj masinoj. nebezinau jau ka ir daryti. gal kas kokiu minciu protingu turit?

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

turėjau ir aš nutikimą, kai ieškant gedimo kaitaliojom reles su indentiška auto. pas mane kitos relės neveikdavo, o pas kolegą manosios - veikdavo. per atsitiktinumą buvo pastebėtas sutapimas, kad ir pas kolegą manoji relė neveikia. ją pajudinom ir uolia - pradeda veikti. palikom per naktį - ir ji vėl nebeveikia. pajudinom - vėl veikia ;)

gal sakau pabandyk su kolega kiek ilgiau palaikyt reles susikeitęs. gal taip išlys kažkas negero 8)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

ijungiu degima, uzsidega lempute kad kaitina zvakes, po kiek laiko ji uzgesta, o dar po sekundes girdisi kaip sudirba rele po kapotu ir prietaisu skidelis net pasvieseja (na cia kaip visose masinose veikianciose). na o dar po sekundes tapati rele sudirba ir pradeda lempute mirgseti.

pas mane 1992m.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

kazkaip reik nusiteikti, kad viskas bus gerai ir sutvarkysiu be labai dideliu islaidu ir issaugosiu masinos originaluma.

zinau, reik noreti ir apie tai daug galvoti, kad viskas "susitvarkys", bet negaliu nukreipti savo minciu teigiama linkme, vis laikas nuo laiko pagalvoju apie blogesnes pasekmes. Reik sutreguliuoti mintis o tada imtis masinos remonto. ir viskas issispres labai paprastai ir lengvai. TIKIU!

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

na jo, problemos baigesi, bet as vistiek niekaip nesuprentu kaip tos reles ir tas kontrolinis blokas mato kad zvakem hana?

juk ten iki visu sesiu zvakiu ateina vienas pliusinis laidas. kokiu budu gali jis pasimatuoti ju varza ar dar kazka. nu ir seip labai nerealus sutapimas, kai paskandinau masina ir uzpyliau ta kontrolini bloka sudege zvakes.

na bet kaip ir sakiau, tikejimas yra labai didele galia. tikejau kad viskas bus gerai :D

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.