Pereiti prie turinio

Lasa tepalas ;(


Rekomenduojami pranešimai

apsauginė guma apie 100 litų

O kartais negalima sužaisti su konstravimu, kaip Saulius iš Šiaulių siūlė... :roll: senojo NP obuoliui parinko paprastą salniką "...čiatelno abrabotal napilnikom..." ir gavosi puikus produktas...

Įdedu citątą (Nes "linko" nerasiu) :

"... Labas, noriu pasidalinti patirtim, perinkinejau NP160 pr. tilta ir prireike obuoliu rieboksliu, naujo kaina abaut 160lt. Tai radau sprendima ir kainavo tik 14lt. . Uzsukau i guoliu parduotuve "KETAS" Siauliuose, nusipirkau rieboksli 115x150x12, toliau perpjoviau kad galima butu uzmauti ant asies(pasalinau 3mm), po to plotis perdidelis tada reikia nupjauti 5mm is vidines puses, pjoviau su bulgarke isidejas gera plona diskeli ir lengvai prisispaudes rieboksli i spaustuvus po truputi perstatydamas. Na ir uzmauni ant obolio, oboli reikia truputi sutepti, uzdedi prispaudimo zieda ir nuo apacios suki varztelius( riebokslio sujungima aisku geriau pastatyti virsutiniame taske!) ratu riebokslis ciulniai isileidzia ir va yra dvieju sluoksniu apsauga, nes kai riebokslis prisispaudzia tai jis lieciasi dviejose vietose. pamirsau pasakyti kad is riebokslio spyruoklini zieda reikia isimti. Tai va taip, vakare pabandysiu keleta foto prideti kad butu aiskiau, bet geram konstruktoriui uztenka ir uzuominos ..."

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Tai va,atsitiko tokia beda, lasa granatos tepalas per gr obuolio guma :(kiek suprantu reiketu naujos gumos ,bet kaskodel itariu kad kainuos daug pinigu kaip guma arba bus isvis deficitas:( gal; galit kas patart ka? :roll:

aha neatlaike ,uredo misku :D ,o jei rimtai,tai pasuk 862046014.suvesiu su zmogeliu kuris neseniai tai dare ir kiek zinau pasidare pigiai ir svarbiausia gerai.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

o man atrodo del lasejimo kalti atraminiai guoliai del kuriu laisvumo pakito obuolio vieta ir paleido salnykai icon_exclaim.gif bent kiek man teko susidurt tai dazniausia buvo butent taip

 

Tai patikrinti labai lengva, - donkratu pakėlei, ratą paklibinai, - ir žinai... :roll: :wink: 8)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.