Pereiti prie turinio

Rekomenduojami pranešimai

gal kas turi schema (sujungimo) 2.7 td I terranui vakumo slanguciu . Nes pas mane visos slangutes numautos ! ar tai turi itakos traukai ar sanaudoms.

jeigu nuo kuro siurblio numauta tai turi itakos traukai ji jungiasi i vamzdi su uzrasu TURBO o visos kitos slangutes tai ERG valdymas

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

nu supratau egr bet dvi slangutes kazkur turi eiti nuo generatoriaus (nes uzmaut slangutes du vamzdukai yra) vienas ant oro filtro (ir dar tie du (kaip sakai EGR-ui) elektriniai)?

nuo generatoriaus visos slangos eina elektrinius jungiklius o is ju viena eina i voztuva EGR kita i skende kuri stovi ant vamzdzio su uzrasu TURBO trecia lieka jungiklis lemputei o viena is oro filtro tiesiai jungiasi i vakuma jeigu supratai ka parasiau :)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

SVeiki turiu NT1 2.7td 92 metuir vat problema neveikia tie patys vakumai, jie geri ir solenoidai geri bet va solenoidai negauna signalo, gale bagazineje vairuotojo puseje stovi ecu kaip supratau, neveikia tachometras ar tai gali tureti tam itakos, neperseniausiai kai tikrinau turbina ten ta turbo buvau nuemes tada surinkes ziuriu pradejo darinetis vakumai uzgesinau varikly neveikia, uzkurus padirbus vel pradejo veikt, taip trecia kart ir vel neveikia, kal kas zinot kaska panasaus

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.