Pereiti prie turinio

Ramx

Nariai
  • Pranešimai

    81
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Miestas/Klubas
    kaunas

Ramx's Achievements

0

Reputacija

  1. terrano 32" ratams tinka ar reiktu AVM firmos ?
  2. gal kas zino kokia kaina I terranui mechaniniai habai?
  3. nu aisku, dekui Bet egr-a manau uzglusinsiu.
  4. 100kn 14-15 l ratai 32 mud bet asfaltu vaziuoju pries tai buvo 31 10-11l valge tai ieskau problemos (gal egr gal vakumai0
  5. o tai vakumo solenoidai itakos turi sanaudom ?
  6. Ar yra kas nors uzglusines NTI 2.7td egr-a, ir ar duoda geresnes traukos?
  7. gerai kazka pabandysiu sujunginet, Gal zinot nuo kokio kito auto dar tinka vakumai elektriniai nes speju kad pas mane jie neveikia.
  8. nu supratau egr bet dvi slangutes kazkur turi eiti nuo generatoriaus (nes uzmaut slangutes du vamzdukai yra) vienas ant oro filtro (ir dar tie du (kaip sakai EGR-ui) elektriniai)?
  9. dar maciau yra tai elektriniai vakumai(nuo kuriu slangutes nuimtos) tai jie turi kokios nors itakos
  10. gal kas turi schema (sujungimo) 2.7 td I terranui vakumo slanguciu . Nes pas mane visos slangutes numautos ! ar tai turi itakos traukai ar sanaudoms.
  11. o tai originalus snorkelis pritraukia i filtra dregmes ar ne? nes mano samadielnas tai per lietu pavazinejus filtras buna slapias. manau tai ner gerai.
  12. taip nuemus haba granatos " slicas" juda po 0,5cm aukstyn zemyn, kita puse truputi maziau bet tos puses nekabina. o tai mechaninius habus nesukabintu ar vistiek reikia keist adatini guoli?
  13. manau kad cia tiksliausias paaiskinimas nes habus tai pusem sukeiciu o susijungia vistiek kaire puse, o tai jei mechaniniai hubai tai nesusijungs ? del adatinio guolio , jis presuojamas ar verziamas is vidines puses?
  14. gal gali pasakyt kodel vaziuojant Hubai isijungia (nors 4x4 nejungta)ir vel issijungia ,isardau o ten viskas grazu jokiu drozliu nieko nera gal per daug tepalo (sutepiau) ??? bet tik kaires puses sukeiciau pusem habus, taciau vel kairys hubas susikabina ir atsikabina
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.