Pereiti prie turinio

Nissan Murano


Rekomenduojami pranešimai

Laba diena. Gal siame forume yra "Nissan Murano" gerbeju. Noretusi daugiau suzinot kaip veikia ir kada galas prisijungia. Iki kokio greicia veikia Dif lock. Nes pagal mano perskaitytus straipsnius tai suprantu jog abu tiltus nelabai iseis ijungti. Busiu dekingas uz nuorodas.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

tevukas turi, smagi masina, bet labai jau parketnikas, bet grybavimui uzteks.Tehnines puses masina gal ir negedo labai atarp to kai pries 3 metus kaskas ten su deze buvo, siunte ar visa deze ar ten kaskoki redukturiu labai ilgai ir kuris kainavo labai daug, bijau sumeluot kad gal 8000lt kaip sake meistriukai pabiro nes ziema ant 4x4 pastoviai vaziavo ir neatlaike, bet ne del pastovaus 4x4 bet del to kad ale ju sulpnos vietos, gamykline klaida, tiesa tai ar ne nezinau.Tiek informacijos.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ziurint apie koki Murano kalbi. Turejau toki 2003 m. Jei amerikonas, tai greiciu dezes, tiksliau ju hidraulinis blokas, yra pagrindine liga. Srotuose einamiausia detale. Europiniuose buvo padidine greiciu dezes ausinimo radiatoriu, kad geriau ausintusi, bet del to panaikino priesrukinius zibintus.

Siaip, masina tikrai smagi, patogi ir gana taupi. Trasoje sukdavosi su 10l. benzino.

Kas liecia 4WD, tai jis jungiasi automatiskai, tik prabuksavus ratams.

 

Vienareiksmiskai, tai ne dzipas, tai tik SUVas. Ir i miska grybauti as su juo nevaziuociau..

 

P.S. Jei kas domina konkreciai, klausk.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ekspoatuoju nuo pernai lapkrycio. Parvaryta is amerikos. Vairo stiprintuvas, tepaliukas nelaiko, isbega. Sakau gal kokiu meistriuku galetumet nurodyt. Isimeciau pavasari dujas. Kaip ir viskas is islaidu. Ir dabar su vairo stiprintuvu. Kaip su keturiu pavara kada isijungia? Ziema buvo pokstu jog labai jau ant posukio uzmeta. Yra difo lock bet toks jausmas jog tas lokas veikia iki tam tikro greicio, jei neklystu iki max 40 km/val. Rusu forume skaiciau jog kad visi 4 varytu nera pirma priekis po to galas ir taip toliau, cia gerai supratau? Sakau gal kokiu nuorodu esat rade kur butu galima pasiskaitinet. Aciu

Redagavo Zygis
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 2 mėnesių...

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.