Pereiti prie turinio

MPIII kvailioja temperatura


stashas

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, beda tokia, kad durniuoja temperatura. Uzkurus masina viskas normaliai, guli kaip priklauso, po kiek laiko kyla iki pat virsaus, veliau po truputi leidziasi iki normos ir taip buna. Kas cia kaltas, pats dacikas spidometre ar koks daviklis? p.s jei yra skirtumo motoras 3.2d 2001m

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Nusiimk dangteli apdailini nuo plytos ir prie isiurbimo kolektoriaus bus slanga vandens ten yra davikliukas temperaturinis, dazniausei nebuna kontakto (oksidacija), jei ne tada prijunk ta laida prie korpuso ir paziurek ar gerai reaguoja daviklis c.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

As ir keiciau ta davikliuka ir ko nedariau bet kaip kaitaliojasi taip kaitaliojasi, galu gale nebekreipiu demesio ir ramu :), o siaip retas kuris MPIII taip nedaro ;)

 

nu plia, kai dyzelis pradeda "metyti" temperatura man labai neramu darosi ...

eksploataciniai skyciai "svarus" nesusimiksave ?

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Nelabai ten yra kam kvailiot, daviklis - laidas - prietaisu skydelyje manometras,

;) neisiskaiciau kad rodykle durniuoja..pagalvojau kad tai kaista tai vesta pats variklis....

o cia greiciausiai daviklis varikli s mala...pradeda kaisti ir uztrumpina...

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 4 savaičių...

Rusu forume esu skaites apie sia beda. Reikia isimti visa lempuciu ir davikliu mikroschema, kitaip sakant nuimt spidometra ir ten yra toks blokelis baltas, ten ir bus problema. Reikia nunest kokiam miestriukui, kad tiesiog tuos kontaktus is naujo perlituotu arba ir pats gali tai padaryt mazu lituokliu.

Cituoju is rusu forumo: "У меня была такая хрень только с температурной стрелкой. На панели приборов с зади есть блок управления он то и рулит стрелками и спидометром-одометром, сними панель разверни ее, увидеш со стороны спидометра небольшой блок в белой пласмассе размером гдето 8см на 4см прикрученый 5ю саморезами демонтиуй его и сделай как Я. Раз пять разбирал, пропаяю поставлю некоторое время езжу потом опять глючить начинает. На форуме народ просто менял етот блок и все работало но есть но, стоит он 5тыров и одометр обнулялся, в конце концов снял Я блок и отдал его знакомым мастерам электронщикам.Терять всеравно нечего если убют куплю новый. Осмотрев его под микроскопом сказали что на блок попадала вода есть окислы почистили и пропаяли всего за 150 рэ. Два месяца полет нормальный."

Mano nuoroda cia gali daugiau pasiskaityti. Sekmes! :)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.