Pereiti prie turinio

priekinis gro tiltas


Rekomenduojami pranešimai

sveiki. kas galetu but ijungus 4x4 padeti ir susukus vaira i kaire ar desine pradejus vaziuoti,toks jausmas kad masina pradeda stabdyti,ratai lyg ant asvalto praslysta.vaziuojant ijungus galini tilta,susukus vaira viskas ok.granatos netraska. :)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Svečias lomis

kiek domejausi, tai Part-time rezime taip ir turi buti, abu priekiniai ratai vienodu greiciu sukasi (tas pats buvo ir mano turetame Opel Monterey)

Redagavo lomis
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Svečias mantinisb

Nu kad taip neturėtu buti man atrodo nes aš pats turėjau GR . Taip galėtų būtijei priekiniame tilte yra LSD. Bet GR jų nėra nebet tavo naujasnis.To nežinau. Arba tau įsijungia galinio tilto blokatorius. o su blokatoriu asfaltu tikrai negalima važiuoti ilgiau pasivažinėjus teks tikrai keisti tiltą

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

pas mane y60,jo toks jausmas kad priekis bluokuojasi posukyje,praslidineja ratai,galo blokituote isjungta

Apsiramink ba nei prie ko čia lsd ar blokiruotės tilte.

Darant posukį visi ratai sukasi skirtingais greičiais, skirtingais greičiais sukasi ir tiltai. Paprasčiausiai pasižiūrėk kokius pėdsakus palieka ratai ir pamatysi kad kiekvieno rato prariedėtas atsmumas yra skirtingas. Jei tilte stovintis reduktorius kompensuoja tą ratų sukimosi greičių skirtumą tai sujungus abu tiltus į bendrą krūva nėra kas tai leidžia padaryt. Iš čia gaunasi įtempimai ir kartu stabdymas ba vienas tiltas sukasi greičiau, kitas lėčiau. Labai staigų ir ilgą posukį darant kažkuris ratas pradėt praslydinėt ba jam kitos išeities nelieka kaip kad tai daryt.

Beje, mašinos eksplotacijos instrukcijoj yra parašyta kad nerekomenduojama naudot 4x4 režimą esant didesniam greičiui nei 50km/h, kaip ir nerekomenduojama tuo režimo naudot važiuojant kietu pagrindu.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.