Pereiti prie turinio

LR Disco I pagr. diržo keitimas


Lukas888

Rekomenduojami pranešimai

Noriu pasikeisti Discovery I 300Tdi pagrindinį diržą su įtempėju ir guoliais. Situacija tokia, pasiskambinus į Rieduvą siūlo ale koplektą diržą vieną įtempėję ir parazitinį guolį (kaina aišku nenudžiugino), pasiskambinus į Maksimalią galią klausė senesniam ar naujesniam 300Tdi, pasiskambinus į Eoltą, klausė variklio kodo ir griovelių skaičiaus, tuo tarpu, visi koplektai ką radau angliškam Ebay, rašo, kad tinka VISIEMS 300Tdi ir komplektuose yra du įtempėjai, tarkime štai toks: http://www.ebay.co.uk/itm/260736369898?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649 taip visai susibalamūtinau. Taigi klausimas būtų toks ar kas nors darėt tokią procedūrą? Jei taip, tai kur ir už kiek?

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Pirkau diržą ir įtempimo guolius per ebay. Atskirai ... ir tikrai pigiau gavosi, nei tavo nuorodoje. Kiek atsimenu, tai 300 tdi viskas ten vienoda, skiriasi 200tdi.

Beje teko tą diržą nuiminėti ir uždėdinėti ne vieną kartą ... vieną kart prisidirbau - pertempiau, sugrauzė krumpliaračio sienelė diržo šonus ... prieš pat pabaiga pasisekė žvilgtelėti :) tai vietoje diržo buvo siūlas ir daug juodos vatos po dangteliu . .. :)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.