Pereiti prie turinio

Pora klausimų apie Unimog 404


Rekomenduojami pranešimai

Pagamintas 1962m.del variklio nesu tikras,bet sako,kad 2.0L.Man pasirodė,kad 6-ta pavara kažkaip sunkiai traukia,koks jo greitis trasoje?

Spaudžiant gazą palengva variklis veikia normaliai,užmynus staigiai gazuojasi šiek tiek burbuluodamas.Peršasi mintis,kad užpila.Kiek suprantu mišinį reguliuoja du varžtukai karbiuratoriaus prieky ar yra dar kokių būdų?

Kompresija 8-9atm.Gamintojo nurodytų žvakių mūsų kaimo parduotuvėse nera tai davė tipo analogiškas,bet jų kaina 6 lt štuka,už tokia kainą kas trečia nedirba,gal galit paviešint kokias žvakes naudot,kad gerai vektų?

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ten jau paprasti laidai,hermetiškų tiu,tiu,o žvakes manuale rodo Bosh w 175 T 30 Beru D 175/14/3A ir Chempion N-9Y.Čia turbūt su metaliniais korpusais hermetiškos todėl civylioku katalogai tokių ir nerodo.O ką jei nupirkus kokybiškesnes (brangesnes)žvakes ir įsukus?

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ryt pafotkinsiu.Tai čia be reikalo aš parinuos nes 70 įsiūbuoti galima :D

Be reikalo parinies. Jei 70 traukia, vadinas, viskas normaliai. Mano unimogui viskas atreguliuota (ir karbas, ir kontaktai, ir voztuvai, ir paskirstytojo dangtelis svarus)Pavejui ir nuo kalniuko galima iki 75 isukt, bet jau nebesaugu vaziuot. :D

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 3 savaičių...

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.