Pereiti prie turinio

subaru B9 Tribeka


Rekomenduojami pranešimai

sveiki,

Pribrendo reiklas isigyti antra 4x4. Dairausi i 7 sedimu vietu variantus. Galima pinigu suma iki 40 000lt. Kandidatai Toyota Land cruiser 3,0 D4D , Mitsubishi Pajero DID 3,2 ltr ir Subaru Tribeca. Su Toyota kaip ir viskas aisku, nors geras patarimasu i ka reiktu atkreipti demesi perkant, nepamaisytu. Kiek zinau Mitsubishi turi bedu su kuro siurbliu (paneikit jei taip nera) . Didziausias informacijos trukumas yra apie Tribecas. Kas jau ir taip aisku ,kad Tribecoj 7 niems vaziuot yra sunku. O kaip visa kita? vaziuokle, remontas, varikliai, draugyste su dujomis ar galima baliona imontuot kur nors po apacia?

Visi pasisakymai paie Tribeca idomus

Dekoju is anksto uz pasvertus ir patirtim paremtus pasisakymus

P.S. 80% bus vaziuojama asfaltu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

As zinau ta, jog kuo senesne tuo patikimesne :D

Ps kaskur 95 runeris (tikras japonas( kokibe geresne nei europinio)) dazniau genda nei 91-99 paprastas legacy, kalbu apie visokias smulkmenas, nes pagrindiniai agregatai nevienam negenda taip kad namo negrystum :D .

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Keleta metu teko eksplotuoti Tribeca B9 3 litriuku smagus aparatas,traukos sociai,apetito taip pat,mieste(kaune)noredavo ne maziau 17 ltr.autostradoje apie 11-13 ltr.teko pirkti posparni neaisku kieno gamybos,tai kainavo 220 subaru centre uz vairo traukes antgali uzsiplese beveik 400 lietuvisku,daugiau nieko daryti nereikejo.Kas liecia dujas,tai kiek teiravausi,tai nenorejo niekas deti,nezinau tik del ko,vieniems purkstuku problema,kitiems baime del voztuvu pradegusiu ir t.t. :rolleyes:

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.