Pereiti prie turinio

dėl tlc 70 spyruoklių


bagi

Rekomenduojami pranešimai

rastavkes istekint ir ikist virsum spyruokliu. Teks perdaryt amortizatoriu tvirtinimus arba deti ilgesnius. Stabilizatoriaus, vairo traukes taip pat reikes ilgint. Pigiausia - saibos po kebulu. Bet jei 33' ratu nededi, vadinasi tau to lifto apskritai nereikia.

kaip tik ruosiuos det 5-6 cm saibas po kebulu ir 33'' ratus , ar visa tai ka isvardinai reikes padaryt , ar uzteks tik saibu?

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Tiksliau gal pasakis kas toyota savo rankom bodiliftino. Siaip tikrai reikes bent jau razdatkes rankena prilgint ir papjaustyt tuneli, nes daznai buna taip, kad rankenos remiasi ir kas nors nesijungia. Prailgint reduktoriu alsuoklius, kuro uzpilimo slanga, dar kokios nors slangos pasirodis per trumpos. Gali tekti ilgint vairo velena. Jei variklio ventiliatorius su termomova (tiesiog ant variklio stovi), teks perkabint radiatoriu arba bent jau perstatyt ventiliatoriaus apsauga. Buferiai atrodis idijotiskai, taigi juos ir teks perstatyt. Zodziu, siek tiek reikalu yra :) Svarbu daryt viska atidziai ir su galva. Sekmes!!!

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.