Pereiti prie turinio

Nivai spyruokles


Deividux

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, sorry jei pakartojau tema, bet reikia Nivejai spyruokliu priekiniu bei galiniu, paskaitinejus susidariau ispudy, kad deda volgines, gal kas turit pardavimui ar zinot kur isigyti, neperbrangiausiai :)nes pas vienus paklausiau tai paprase uz viena 60Lt... manyciau nepasikuklino :) gal kas ka patarsit :rolleyes:

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

tai kad jau ten negaunu antra savaite... tai jau i panika pradedu lipti :) am matai as uzsidejau dar gerve, tai svorio gavo priekis nemazai, galvoju gal nereikes net pjauti :) tuo pat metu keisiu varztus su sailenblokais, nes pasivazinejus tai vienas varztas perlinko :) tai manau idet spyruokles tureciau, juolabiau pasileis sakes, o kaip pats 5cm lift'a isgavai?

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

tada nelabai zinau kur dar spyruokliu ieskot na bent kaina galesi orientuotis :D

 

Ikist tai tikrai ikisi nenupjoves, bet neaisku kaip vaziuoklei atsilieps ir tada tarp sarnyro ir virsutines sakes butinai reik prostafke det. as nupjoviau 1,5 apvijos, tarp sanyro ir sakes kolkas tik 1cm prostafke idejes, tai tik ka pakeitus spyruokles liftas buvo 6cm :) a ir as dar priekinio stabilizatoriaus galus nupjoves siek tiek leidzia daugiau pakilt, bet kiti sako kad stabilumas prarandamas, na as dar nieko delto blogo nepajutau :)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 3 mėnesių...

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.