Pereiti prie turinio

JGC 95m 4,0 L stabdžių problema


Rafal

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki. Norėčiau pagalbos iš Jūsų dėl JGC 95m. 4,0L 130kw stabdžių problemai išspręst.

 

Problema:

Važinėjant trumpais atstumais 5-10 km problemos nėra, bet pravažiavus daugiau kaip 10-15 km pradeda užspaudinėt priekinius suportus. Šiek tiek palaukus (kol atvės) galima važiuoti vėl, bet neilgai. Su galiniais viskas tvarkoje, dirba kaip priklauso.Automobilis turi ABS sistemą (kuri šiuo metu nedirba (dega lemputė). Jungtis prie kompo nebandyta. Dešiniojo priekinio pusašio "dantukai", į kuriuos turi reaguoti ABS daviklis, palaužyti.

 

Kas padaryta:

Išjudintos, išvalytos, suteptos kreipiančiosios, cilindriukai tai pat sutepti (jie keramikiniai), pakeistas stabdžių skystis nauju (DOT 4) visoje sistemoje.Nepadėjo.

 

Ko reiktų:

Gal kas esate susiduręs su tokia problema ir žinote kaip ją išspręsti, arba kur ieškoti "sliekų"? Arba galėtų kas atsiūsti kokį manualą kaip ardomas pagrindinis stabdžių cilindras, nes įtariu kad problema jame. Na arba pasiūlyti rimtą specialistą, kuris galėtų tuo užsiimti.

 

Ačiū visiems iš anksto.

 

Mano kontaktai:

Vilnius 867216662; 861013473; godwod@gmail.com

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Nu jei suporto pravalymas nieko nedavė, tai greičiausiai bus stabdžių žarnelės, teko girdėti, kad nuo susidėvėjimo atsisluoksniuoja jų vidinis sluoksnis ir veikia kaip vožtuvas, skystį praleidžia tik į vieną pusę

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 3 savaičių...

Na va, po ano savaitgalio buvo pradėtas stabdžiu sistemos ardymas. Išardyta buvo viskas kas joje imanoma, visos detales išplautos ir išvalytos surinktos atgal, pakeisti suportų remkomplektai (manžetai, cilindriuko apsauga, kreipianciųjų gumos), naujos kreipiančiosios, jų varžtai. Viskas surinkta atgal. N kartų nuorinta stabdžių sistema. Problema lyg ir išspręsta, važinėju ilgais atstumais (50-100 km) ir kol kas neužspaudžia, stabdo efektyviai. Išardęs sistemą joje radau daug nešvarumų, lyg kas būtų kavos, ar arbatos tirščių ten pripylęs. Gal tam įtakos turėjo, kad 1,5 metų mašina niekas nesinaudojo...ir nežinia kas ten buvo supilta. Liko dar toks trukumas: dega BREAKE raudona lemputė. Gal kokį daviklį pažeidžiau? Žinote gal dėl ko ji galėtų degti?

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.