Pereiti prie turinio

Musso duslintuvas


mesijus

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki vyrai, su praejusiom joninem. Beda tokia kad reikia ping pongui naujo duslintuvo, Vietinej daliu parduotuvej niekuo negali padet, nera ir viskas. Sakau gal kas aplink utena, moletus zino kokia parduotuve kur galima butu nusipirkt? reikia viso duslintuvo, nuo a iki z.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

tipo nuo kelnių reikia? na, pas mane problema buvo šiek tiek žemiau - po apačia... tai paėmiau turguje tiesų vamzdį ir atrodo Audi bulkos galinį bakelį... tik bakelį atvirkščiai uždėjau - ten turėjo dėtis bakelis ir vamzdis (tiesus) į galą, o aš pribumbasinau atvirkščiai... o nuo bakelio vamzdžio pas mane visai nėra :( bet galima kampu išvesti prieš galinį ratą, tik svarkės reikia (aš jos neturiu, susitvarkiau su chamutais)... jei įdomu - galiu pafotkinti... o jeigu nori original - ieškok per intercars.lt arba, kaip sakė kolega, šrotuose... be t mano galva, juk ten per dugną visa sistema tiesi, alkūnės tik virš galinio tilto, o be to galima apsieiti... mano sistema man atsėjo kažkur apie 80 lt... ir valanda darbo... laiko 3 metus :)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Iš patirties galiu pasakyti, kad kai ne originalas, net jeigu gamintas būtent tam modeliui, kartais skleidžia jau visiškai kitokį garsą. Ta prasme geriau ieškoti iš šroto. O šiap stebūklų nėra, nuvarai pas duslintuvistus, jie parinks panašius bakelius ir vamzdžius, patikimumo prasme bus ledas. Rezonansu suprantama gali ir nesugaudyti, bet ar čia tas automobilis, kad reikėtų pergyventi? Kaip pvz galiu rekomenduoti duslituvistus "Diezas" Vilniuje Verkų gatvėje (Sigmos teritorijoje), turi tikrai didziuli sandėli, tai kažką tikrai parinktų ir pritaikytų.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Atkalbejot nuo naujo paiesku :rolleyes: rankos nekreivos, su svarke draugauju, bandysiu meistravot kazka kai laiko bus. Triubos ne problema, tik trubagybas napamaisytu. Galima butu ta gyvacioka kur virs tilto kamasutros poza issiraites palankstyt :lol:

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.