Pereiti prie turinio

G 460 su automatine deze


sporttruck

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki , G Puch turetojai , zinovai . Perskaiciau daug nurodytu saitu ir t.t , bet va ko neradau vienoj vietoj - i 460 karinius G dejo automatus tik i 230 benzininius , ar ir i dyzelinius dzipus ? Supratau , kad i naujesnius 463 - taip , bet va , kaip i tuos senesnius part time 4wd? :?

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Yra dyzeliniu automatu ir 460,ir 461.

Supratau , aciu.

Kaip ten su tais peciais kariniuose G :D ? Kai kurie cia rase , kad kariniuose ju ner ...Ar buna ivairiai? Ar reikia pasiruost "istaliuot" ta peciu ? Siaip ant LT jis ne pro sali .

Del korozijos - ar ji didele rykste ant seno karino dzipo eksploatuoto ne Lt .?

Na , ir ar galima tiket kariniu Puch pardaveju (turiu omeny , kurie oficialiai yra igalioti parduoti deveta karine technika ) nuvaziuotu km parodymais ?

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Pas mane yra ir pecius,ir visi dzipo "navarotai".Kitokiu ir nesu mates... Vienu zodziu tai yra gelikas. icon_exclaim.gif Pasiskaityk foruma,suzinosi ne tik apie peciu... :lol:

Kad ir kaip ten butu,apie automobili daug ka pasako kaina,kuria uz ji sutinka moketi pirkejai(antrineje rinkoje taip pat).

Keleta metu vazineju G ir manau,kad jis yra vertas kiekvieno uz ji sumoketo cento.

Cia pilnas forumas bandanciu itiket,kad opel kalibra yra geriau uz porsa ir t.t.,todel diskusijos sia tema testi nematau prasmes.Yra daug geru masinu,bet jeigu domiesi G ,ieskok info rusu forumuose,gali rasyt man i PM,kiek sugebesiu ,bandysiu padet.

 

Del korozijos,kiek maciau sveicariskus,nera nei vienos rudeles,kaip nauji.

Rida,jeigu oficialus pardavejas,dazniausiai "makliu" nebuna,nors.. Bet,jeigu rida 50000 km,tai masina taip ir atrodo,uz tai ir moki tokius pinigus,ir jeigu vizualiai apziurejus kyla abejoniu...pats supranti...

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

malonus , konkretus atsakymas , fm :liux: Daug ka pasako teiginys , kad G vertas kiekvieno sumoketo cento... , vadinasi is tikro tarnauja ok 8) . Del kitu geru auto - taip , buvo keletas parinktu variantu , bet tiesiog pasilengvinau sau info rinkima, isbraukdamas juos ir palikdamas G. Del nelietuvisku saitu - taip , istikro labai daug geros informacijos juose radau ir ,manau ,dar rasiu. tik noriu pasakyt , kad kiekviename uzsienietiskame saite jauciasi ir tautos mentalitetas. Na , sakykime faktai , techniniai duomenys aisku vienodi ir objektyvus , bet ju interpretavimas , pritaikymas kasdienybei - skirtingi . Todel ypatingai vertinu musu tautine informacija , zinoma , turiu omeny G turetojus , naudotojus , kurie su konkreciu auto vaziuoja kiekviena diena.Istrigo paties kolegos info , kad jis vazinejes ivairiu brandu visureigiais , bet pasirinko G ir nesigaili .

Griztu prie konkreciu dalyku - automatines dezes. Automobiliais su automatais vazineju nuo 92 metu , manau , kad turiu siek tiek patirties , patirtis padejo sugriauti kai kurias legendas , nebijau siek tiek svelniai ilist i juos .Taigi senu iprociu nesiruosiu keisti. Ir turejau ju visokiu , apsistosiu ties vienu - vokisku - I golpo. Tai ir buvo pirmoji avtomatine auto . Sita masina as tik pernei ismainiau i kaskoki susikta clariona. :D Taigi , tai primytvi tribege neelektronine deze , bet per beveik 15 metu ne karto nekeiciau nei tepalu , nei filtro , nei tepalo lygi tikrinau . Tas auto buvo man for fun Maske supuvo , gedo , bet avtomatas veike ! Paskutinius 6 metus vazinejau su trimis skirtingais amerikonai , su geromis dezemis , bet labai lepiomis - tepaliuka (tam tikra ) , filtra keiciau ir keiciu kas 30 000 km , dejau paildomus coolerius heavy duty uzduotims ir t.t.

Va , kaip tik pas rusus perskaiciau , kad senieji G avtomatai ypatingai patvarus , tai dziugina. Idomu kaip jie jums tarnauja , ar reikalinga dazna ypatinga prieziura , ar pageidautinas papildomas ausiinimas?Nors gal pas jus jie jau naujesnio edishino?

Dar turiu tokiu konkreciu komerciniu del auto isigijimo klausimu , bet gal jau per PM ...

Ir dar , tikiuosi , saite rasiu info apie busimaus dzipistu renginius , varzybas , kur but galima gyvai paciupinet karini G , apziuret .

Sekmes , aciu uz kantrybe :D

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.