Pereiti prie turinio

MP 2 pakaba


namaste

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki. Nusprendžiau, kad mano MP 2 man per kieta pakaba. Kokius techninius sprendimus galėtumėt pasiūlyt, kad visureigis taptų minkštesnis, bet tuo pačiu neprarastų stabilumo? Ar taip nebūna? Užtenka spyruokles nuo kitos auto pritaikyt (jeigu taip, tai kokios) ar yra ir Pajerams minkštesnių, ar kažką daugiau - perdaryt, nupjaut, privirint?

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

O būna padzerui kelių tipų amortizatoriai? Ta prasme minkštesni ar kietesni. Nes šiaip tai reguliuojamas gi jų kietumas minkštumas su knopke iš salono, bet spėju, kad pas mane gali neveikti, nes jokio skirtumo pamaigęs nejaučiu. Ar gali būt, kad amortikam kirdyk ir dėl to važiavimas kaip su vežimu? Kokia kaina gal kas nesenai pirko ir žino?

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Yra visokio velnio spyruoklių ir amortikų... Nuo žalios spalvos iki geltonos.Buvo forume opi problemos galimybė. Lygtai kažkas violetinės spalvos spyruokles derino su geltonais amortikais. Spalva - tai tech. galimybės, Raudona - labai kieta pakaba, melyna - lengvesnė, bet greit lūžta ir t.t.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

O jeigu nuo ilgo spyruokles det? ar netinka? ar jos tokios pat ir jokio efekto neduos?

Į trumpą įdėjau ilgojo spyruokles, nes buvo viena lūžusi, o kitokių negavau. Liuks gavosi, dabar horizonto matuoklis rodo, kad šiek tiek automobilis pakrypęs į priekį (gal 3 laipsnius), o buvo atvirkščiai. Kai šerną į galą įritinsiu bus pats tas :)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

:D kad i ta bagazine ir katinas didesnis netelpa.. :D

Tai jei katinas didesnis už šerną gali ir netilpti :D

Būdavo susigrūdi 5-kiese tai kaldavo kaip reikiant tiltas į atboinikus, dabar baigėsi nesklandumai. Mano nuomone gale jau galėčiau 33 colių ratus pakišti :) Iškart pasimatė skylės rėme su 29 colių ratais :scratch:

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 2 savaičių...

manajam tai atvirksciai buvo. suposi be proto ir i knopkes junginejima nereagavo. jau ruosiaus keist visus, bet toks sutapimas gavosi kad keiciant seilenblokus isvaliau tas jungtis virs amortiko supurskiau su kontaktu valikliu ir jie eme kuo puikiausiai veikti.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.