Pereiti prie turinio

Kas patars gera teisininka?


SuzukiMonstr

Rekomenduojami pranešimai

tu (dzintano) apie advokatus taip negraziai.....

 

Jurijau, jeigu įdėmiai skaitei, buvau vos ne tokiu 'apšauktas" pasiūliau pagalbą (geranorišką), o ne paslaugas (apmokamas)... ir aplinkybė, kad diskutuoju forume kažžkam nepatiko: tipo nurodyk numerį kad žmogus paskambintų, o ne diskutuok (suprask, tipo čia komercinę reklamą darau)... bredas kažkoks... mano nuomone, tik telefono nurodymas kaip tik reikštų kad tipo pasuk, susitarsim... visada padedu tik iš geranoriškų paskatų ir už Ačiū - priešingu atveju e čia, o mersų forume sėdėčiau... o advokatų/gerų žmonių (nekalbu apie tarptautininkus ir su verslo reikalais susijusius) kol kas nesutikau... juk advokatūra kai kuria prasme jau senai tapo verslu, o ne žmogaus interesų gynimo institutu... jeigu įžeidžiau kažką asmeniškai atleiskite, galbūt būsite būtent tas asmuo, kuris mano nuomone kada nors pakeis...

Matau, kad nesupratai mano parašymo apie paslaugą. O tai, kad dirbu teisinį darbą ir atstovauju visų instancijų teismuose, nebūtinai turiu būti advokatas, ar padėjėjas, yra ir kitų darbų. Taip kad konkurencijos jokios nematau, o diskutuodamas, tavo pateiktiems argumentams pateikiu galimus kitos pusės kontrargumentus.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

ARVYDASIAU :salut: ..nieko asmeniško neturėjau ir neturiu, ir nieko nenorėjau įžeisti... siūlau paliaubas - juk ir pats puikiai suprantu kad teisinių ginčų esmė ir yra diskusijos... tiesiog pasikarščiavau... sėkmės :salut:

Aš ir nepykstu, tik įnešu aiškumo. O dabar perfrazuoju savo parašymą: "Sutinku su kolega. Kai siūlai paslaugą, tai nurodai telefono numerį ir prašai paskambinti, o ne viešai diskutuoji." - "Jeigu tu norėtum uždirbti, tai nurodytum savo telefono numerį, o ne viešai diskutuotum." Gal aiškiau? :D O diskusijos tik padeda žmogui susigaudyti ko galima tikėtis. Pats žinai, kad teisėje galima atstovauti abi puses, nežiūrint to, kad tau pačiam tai gali būti nepriimtina.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Na, kai pažįstamui gimė vaikas, tai per porą mėnesių visi kaimynai sučipavo šunis, įsigijo antsnukius ir pavadėlius :)

Reikėjo tik truputį palakstyt su fotoaparatu ir popieriukų parašinėt. Bet biurokratija šiuo atveju pasiteisino.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Na tikrai vyrai aciu uz visus patarimus, praktiskai visi labai pades sia problema spresti. Jei nepades vieni patarimai tai tada pades kiti, jei ne tie tai treti :rolleyes:

Noreciau viska isspresti be kraujo, teisiskai. Jei nepades tokia metodika yra kitu. As kaip sveiko proto ir gyvunus mylintis zmogus bandysiu spresti taip kad kentetu seimininke( kuri daugiausiai kalta). Kitaip aisku kentes gyvunas...

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Jei jau šunėkas taip visus puola - yra greita idėja-fix. Pasikvieti į svečius draugą, nešiojantį ginklą savigynai, ir eini su juo pro pikto šunėko kiemą... ir Ups, būtinasis reikalingumas :lol:

Na jis pastoviai nelaksto, kas durniausia niekada nezinai kada nutruksta ar paleidziamas... Taigi tokia versija neimanoma del savo brangumo (ilgai reiks laukti) :rolleyes:

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki, šunų mylėtojai arba ne,

norėčiau vienareikšmiškai paremti ne šuns poziciją, o žmogaus...

...prieš gerus 15 metų man vienas kaimynas yra pasakęs pakankamai teisingą frazę: "šuo yra žmogaus draugas, o ne atvirkščiai"

...galima įvairiai interpretuoti šį teiginį, bet išvada viena: kai mano 2 metų dukrelei bulterjeras perkando veidą, aš neturėjau laiko nugalabyti jo, man reikėjo kuo skubiau vežti dukrą į ligoninę. Ačiū dievui (o gal ne dievui, o daktarams), šiai dienai ant jos veido yra mažai pastebimas randas.

 

...reziume, galiu atvirai pasakyti, kad šiai dienai, jei mano šeimai grėstų tikras, ar netgi menamas pavojus nuo kartais pririšto, o kartais palaido, šuns, aš nedvejočiau, ir nelaukčiau kol atsitiks dar viena nelaimė, o tiesiog skambinčiau savo "pusbroliui", kuris minėjo, kad greit sutvarko tokius reikalus su "nepaklusniais" šunimis.

...ir dar pridursiu, kad mano sąžinė bus švari...

...ir dar pridursiu, kad jau daugelį metų turiu ne mažiau kaip 2 šunis, bet nė vienas jų negyvens, jeigu užpuls vaiką...

 

...taip, kad nesvaigit šunų mylėtojai, bo imsiu galvot, kad šunis mylit labiau negu žmones, o tai jau nukrypimas nuo realybės...

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.