Pereiti prie turinio

fronteros sildymas


Rekomenduojami pranešimai

kaip pas frontera sildo silpnai :) pakeiciau termostata temperatura laiko 93 o sildo silpnai, paziurejau troselis krana atidarineja.. sistema lygtai svari radiatorius neturetu buti uzsikimses, kame beda? o gal visos silpnokai sildo frontes? ir dar kur stovi salono filtras?

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Gal juokingai atrodys,bet kartais padeda.Prie peciuko pajungiau skalbimo masinos siurbli ir paleidau cirkuliuoti.Katila su plovimo priemone padejau ant dujinio sildytuvo.Taip ir varinejau kelias valandas i viena puse paskui sukeiciu peciuko slangas ir plaunu i kita puse.Deja nevisada padeda.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 1 mėnesio...

Pas rusus forumuos skaitinėjau , Tai vienas plovė 3 etapais : 1. Užkaitino vandenį su citrinos rūgštim . 2 užkaitino vandenį su skalbimo mašinų ....(calgon) ; 3 Su beveik verdančiu vandeniu . Viską pūtė su kercheriu nusukęs pistoletą į pečiuko šlangą . Visas priemones po 20 min . Sakėsi iš garažo parvažiavo namo be viršutinių drabužių su pradarytu langu prie -15 . Kitas rudenį apie 2 savaites važinėjo aušinimo sistemą užpildęs "spraitu" - sakė rezultatai maloniai nustebino :)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Gal ir neblogas receptas arbatinukui išvalyt. Šiaip tai skalbimo mašinų meistrai kažkodėl rekomenduoja naudot citrinos rūgštį o ne calgon ba pastaroji yra efektingesnė kalkių naikintoja.

Senais laikais radijatorių praplovimui naudodavom chrompikį arba paprasčiausias išrūgas. Padėdavo tuo atveju jei ne aklinai užkišti vamzdeliai, jei užkišti tai tik šompalu išardžius radijatorių, ir tai reikdavo pastangų aną prakišt. Chemija užkišto vamzdelio nepravalo dėl paprastos priežasties - vanduo be kaulų , eina ten kur lengviau. Tai kad jei pečiuko vamzdeliai užkišti ir per juos nėra cirkuliacijos tai jokia chemija jų neišplaus kokia ji stebūklinga bebūtų. Aš nesakau kad praplovimas nieko gero neduoda bet jei pečiukas gerokai pagyvenęs tai jį geriau pakeist nauju nei švaistyt laiką ir pinigus abejotiniems ekspermentams. Juolab kad nuo metų naštos radijatorius tampa nesandarus , o jo sandarumą palaiko tik tas brudas susikaupęs viduj.

P.S. Pats bandžiau praplaut pečiuką - lengviau išvardint tai kuom nebandžiau aną prakišt. Finale išardžiau ir vaizdas toks - kur tekėjo vanduo su visom pripravom tai vamzdeliai net blizga, o tie kur jau buvo užkišti tai tokiais ir liko.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

yra dar vienas gedimas del kurio silpnai syla.katik man tai buvo tai galiu is patirties pasakyti,pecius pakeistas o staiga vel pradejo prastai sildyti ir pastebejau kad tas cirkuliacinis siurbliukas veikia tik siltam varykliui o poto nustoja.tai dabar padariau kad veiktu tai dabar kaip pirty.pasiziurekit ir jus juos nes jiem kaip uzeina tai veikia tai ne.cia as apie 2,3td kalbu.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Nu,patikrinau sendien,tai tiesiogiai pajungiau-veikia. Bet uzsikrapsciau su skydelio apsvietimais,halogenu priverzimais,tai nebespejau nuo degimo laido atvest. Nes,ir man tokia mintis buvo,kad vest nuo degimo. Va,tik klausimas, i kuria puse jis sukas? :D nu,kur +- pajungt

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

 

Šiaip tai skalbimo mašinų meistrai kažkodėl rekomenduoja naudot citrinos rūgštį o ne calgon ba pastaroji yra efektingesnė kalkių naikintoja.

santechnikai sako, kad calgonas gumeles sendina smarkiai. Pastoviai su calgonu plaunant jos labai greit sukieteja, praranda elastinguma, ir ziurek skalbiankei vos 3-5m o jau per sujungimus, kur kokios tarpinikes dedasi ir kapsi , rasoja... del to jo nerekomenduoja.

Man cia seip sove galvon, o kaip kazi su actu butu? Esam dare eksperimenta su senu prikeprejusiu svilpianciu virduliu. tai ipylem acto bonka ir pavirem 15 min, paskui atveso ir vel pavirem jei gerai pamenu. Kai pradejom pilti tai gabalais centu dydzio 3-4mm storio kalkes atsokusios iskrito :) o vidus virdulio net blizgejo, buvom suzaveti. Sakau ir radiatoriu gal su actu pavirinus, atsoktu brudai?

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.