Pereiti prie turinio

Nissan terano padas gervei.


Rekomenduojami pranešimai

Sveiki,

turiu Nissan KingCab I (1986m berodc) pikapa. Galvoju statytis gerve. Sportui naudojama nebus labiau kaip pagalbinikas darbui miske ar kur isedus. Tai va, pradziai domintu kaip ja teisinkai istatyti is metalines puses ziurint. Tai yra kaip darytis ir tvirtinti gerves pada. Kazkada buvau rades info forume bet dabar niekaip naetkasu.

Tad vyrai reiktu patarimu,kaip ten viskas ir koke gerve geriau detis? Gervei skirsiu iki 1300Lt.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

gal kas netycia matete metantis koki nudrozta visureigi (terano) su gerves padu... gal neverta darytis o gatava kur pasijamti papigiai galima.

 

 

nu ten viskas paprasta, nuimi buferi, vidini bali isjauni , vietoj jo ivirini lovi ir vsio. tada banperio plasamses skyle ispjauni ir viskas stovi vietose.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • 2 metų...

tik kur ta gerve bus? jei vietoj numerio tai norma, jei po juo, nzn kaip i koki griovi ivaziuosi ar isvaziuosi... kas deda tiesiai su remu, tam buna nepatogumu tad turek minti, o pjaustyt dafiga reiks, kad sugrustum tada :D/> ar tu cia desi virsuj atvirai?

Redagavo ainis
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

tik kur ta gerve bus? jei vietoj numerio tai norma, jei po juo, nzn kaip i koki griovi ivaziuosi ar isvaziuosi... kas deda tiesiai su remu, tam buna nepatogumu tad turek minti, o pjaustyt dafiga reiks, kad sugrustum tada :D/>/> ar tu cia desi virsuj atvirai?

numeris dar uzdetas laikinai. uz numerio po plastikinia dalim yra aikstele ten ir kisiu. kaip pavizdi naudojau sita projekta.

post-8563-13640279636468_thumb.jpg

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.