Pereiti prie turinio

del runnerio galinio stiklo


runner

Rekomenduojami pranešimai

Važiuok pas elektriką,su testeriu patikrins grandinę ir turėtų rasti kuris jungiklis nesuveikia,nes ten jų gyvas velnias saugo,kad stiklo nesulaužytum dangtį darinėdamas.Man pora kart per 8m. buvo taip.Vieną kart masė buvo dingusi,kitą kart jungiklis dangtyje nudilęs buvo,nesuveikdavo kada reikia. :salut:

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

galiu tau papasakoti kas ten yra... jeigu dar neatsidarei galinio lango(nes varikliukas neveikia)padaryti tai gali rankiniu budu tik nuimk apmusima ,bei skarda.Veliau issimk varikliuka,trys varztai berods. Turetu buti keletas bedu. 1.zvaigzdute issidevejus ( ispjautas vidurys ir nelike dantuku) teks apvirinti tarpelius,ir nusmirgeliuot 2.varikliuko viduriuose buve vandens ir viskas susioksidave ,viska isvalysi sutepsi ir veiks(toyota) Cia yra pagridine runneriu, surf-hilux,liga ,varikliukas naujas kainuoja apie 600lt (originalas) pas mus angluose ju taip pat deficitas,pats jieskojau ilgai ,nupirkau ciela masina o veliau susitvarkiau ir draugui taip pat panaikinom sita beda,dar issivalyk mygtuka kuris darineja langa,sekmes parsyk kaip sekesi :lol::lol: P.S JEI VARIKLIUKAS NUDUSO TIKRAI PANASUS STOVI PAS LENGVUOSIUS DURYSE, sorry maciau bet neatsimenu kokiame modelyje :wink:

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

aciu visiem uz info! jau laikau rankose ' ji' :) isardziau tai pilnas purvo visokio ir aisku rudziu! isvaliau, dantukai lyg sveiki, bet kol kas pats varikliukas neveikia, lyg ir kondikas nusproges, reik pabandyt pakeist...

:roll: o kai jungineji migtuka tai rele sparne gale spragsi :)

 

na kai ka dar isspresiu pranesiu! :P

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.