Pereiti prie turinio

Keletas klausimu del MP 2.8TD


archer

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki,

 

aptikau savaitgali pardavime Pajero 2.8TD, pravaziavau, nuvariau i servisa patikrint. Viskas butu kaip ir ok, bet yra labai didelis laisvumas desinio rato

pusasyje, t.y paemus uz apsaugines gumos (ji, beje itrukusi) ta pusasi gali tasyt pirmyn/atgal ~5cm. Pats ratas sukasi lengvai ir be garso. Cia gal HUB'as pabyrejes? Kiek toks malonumas gali kainuot? Mitsu servise uz HUB'a uzkukavo 3000lt :?

Ir dar klausimas - buvau nustebes, kad pas sita egzemplioriu nera centrinio difo blokavimo. Kiek kur skaiciau - visur raso, kad Pajero turi SelectTrac'a ir visur yra difo blokavimas. Gal kas zino, kaip su situo varinatu - ar jis is vis neblokuojamas, ar jo is vis nera? :lol:

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Tai tas pusašis ir turi slankiotis jis slankiojasi iš tos granatos kuri yra prie tilto, kitos pusės pusašis irgi slakiosis

 

Gal biski neaiskiai parasiau - jis juda ne isilgai asies, o skersai. Ir vairuotojo puses rate to nera. Anyway, jau sutariau, imu :) Kadangi tai vienintelis rastas bug'as, tai jau kaip nors susitvarkysiu :lol:

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki,

 

 

...Ir dar klausimas - buvau nustebes, kad pas sita egzemplioriu nera centrinio difo blokavimo. Kiek kur skaiciau - visur raso, kad Pajero turi SelectTrac'a ir visur yra difo blokavimas. Gal kas zino, kaip su situo varinatu - ar jis is vis neblokuojamas, ar jo is vis nera? :lol:

pagal varikli 2,8 tai antras pajeras ir ten yra superselect razdatke: http://www.mitsubishi-motors.ru/ru/abou ... ch/4WD-II/

o apie selecttrac'a nezinau, gal tu skaiitei apie III ar IV pajerus

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

[quote name="autukas

pagal varikli 2' date='8 tai antras pajeras ir ten yra superselect razdatke]

 

Jep, antras Pajeras :) Bet razdatke ten ne superselect'as - joje nera 4HLc rezimo - yra 2H - 4H - 4L ir viskas :) Prietaisu skydelyje kur yra tas rezimu indikatorius, jame tarpasinio diffo vieta yra uzdazyta ir lemputes ten ner :)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Greičiausiai bus granatai amba. Vėliau parašyk, kai išsiaiškinsi kas buvo.

 

Tikiuos, kad uzteks granata pakeist. Pasiskambinau i parduotuve, nauja granata 143lt, apsaugine guma - 29lt. Piguva mlia :lol:

Auto pasiimu tik sestadieni, tai diagnozes dar reiks palaukt :D

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 2 savaičių...

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.