Pereiti prie turinio

tomm

Nariai
  • Pranešimai

    10
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Kontaktai

  • Skype
    tom

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Miestas/Klubas
    moletai
  • Pomėgiai
    technika

tomm's Achievements

0

Reputacija

  1. Aciu, tema galima uzdaryt. Pervertes ankstesnes temas radau kelis pasiulymus: Laumeklis, Acura. Jei vilniuj nerasiu, menesio begyje rasiu kaisiadoryse dzipu dalyse
  2. Sveiki, gal kas zinot kur galima isigyt pasildymo zvakiu NISAN PATROL 3.2 D dzipui? Gal yra kokiu nors analogu? Kodas yra toks: NGK Y162RI 8544 23 V Internete nesimato kazko panasaus. Is anksto dekoju visiems, kurie gali kazka patart ar pasiulyt.
  3. Jei vyktu karas, tai ir as prisideciau prie svieto lyginimo
  4. Laikyt tai laikys, tik klausimas ar ilgam? Siaip, tai gamintojo yra viskas apskaiciuota optimaliai: variklio darbinis turis, greiciu deze, diferencialas, padangu plotis ir aukstis ir t.t. Paciam ka nors perdarant sunku viska bent apytiksliai apskaiciuot, nes ne viska tiksliai apskaiciavus,pradeda vieni ar kiti mazgai klibet, dil, byret, todel dazniau gali tekt ir remontuot. Pvz: uzdejus placias padangas graziai ziurisi ir per dirvonus smagiau eina, bet ant asfalto gaunasi atvirksciai. Manyciau, kad rimti autoserviso meistrai, paciam ka nors tuo klausimu tikrai patars
  5. As tai siulyciau padangas det ne platesnes, o aukstesnes ir neplacias, tik svarbu, kad jos nesitrintu i posparnius.
  6. Aciu visiems uz issakytas nuomones. Isigyjau Nissan patrol 3.3 d penkiu duru senuka,kuri dar teks remontuot. Sia tema jau galima trint. Aciu.
  7. Aciu Gal po ziemos didesne bus dzipu pasiula, nes dabar kiek ziuriu skelbimus, pasirinkimas mazesnis negu vasaros laiku.
  8. Du metus jau vazineju su 1999 m, td5 discoveriu. Kai du kartus keite tapalus, buvo pilamas sintetinis variklio tepalas. Du kartus buvo keistas tepalo filtras (didesnis), nes apie antra, mazesni (centrifuga), suzinojau tik siandien. Kai isjungdavau masinos varikli visada kuri laika dar buvo girdimas uzimas, uzimas girdimas ir po siai dienai. Nezinojau kas cia ir del ko. Itariau, kad gali but kazkas panasaus i zil'o centrifuga. Dabar zinosiu "kame suva pakastas" Aciu visiems, uz konkrecia informacija
  9. Turiu 1999 m discoveri, bet su juo vazineju mieste ir gerais keliais. Po kaimus vazineju retai ir mazai, nes nesinori jos labai lauzyt. Galvoju pavasari pirkt kita, senesni, nebrangu dzipa daugiau skirta lauzymui: ekstrymui, dirvonams, purvynams, tiksliau bekelei.
  10. Sveiki, Turiu kelis klausimus. 1)Gal kas zinot, ar tinka 1999 2,5 td discoverio detales 1990 td discoveriui, pavz: variklis, tiltai, greiciu deze. Ir atvirksciai, ar tiktu minetos dalys naujesniam discoveriui? 2)Ar yra 1990 m 2,5 td discoveryje blokiruote, kaip 2,8 td GR Patrulije, ar nera? 3)Kokios masinos pravazumas didesnis,ar 1990 m 2,5 td discoverio ar 1990 m, 2,8 td isuzu troperio, jei nieko neperdarant? O gal pirkt vertetu 3,3 d patruli? Is anksto dekoju.
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.