Pereiti prie turinio

Ausve

Nariai
  • Pranešimai

    16
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Visas Ausve turinys

  1. Kuro filtras naujas, visa sistema patikrinta ir viskas suvaržyta;/
  2. Jis užsiveda be problemų tik prasuko ir dirba bet kai padirba 5min tada pradeda darytis tai ką jau rašiau anksčiau.
  3. Sveiki, ne gana to,kad nebėga kuras per gryžtamą bet dar iškilo nauja problema,ryte užkūrus auto(kuriasi be problemų),padirba 5min pradeda kratytis ir užgesdinėt variklis tai pat pasirodo mėlynas dūmas kai taip pradeda darytis papompuoji pompuke ir viskas išsilygina praeina 10sec vėl tas pats kartojasi vėl papompuoji ir vėl viskas iš pradžių ir taip žaidi apie 5min kol apšyla o tada visa diena jokių problemų kuriasi labai lengvai ir važiuoja neblogai,jau net nežinau kur ieškoti problemos,buvau išsukęs padavimo vamzdelio varštą po juo filtruko jau nėra,padėkit;)
  4. Nežinau ar čia taip turėtu būti ar ne bet kai numaunu šlangute kuri eina iš purkštuku ir jungiasi prie siurblio gryžtamo vamzdelio iš jos nieks nebėga nei lašas kuro,manau kad neturėtų taip būti bet kur ieškoti bėdų tada?;/
  5. Ten kur prisusuka gryžtamas stovi ne štuceris o vostuvelis ir jis veikia,nebent po juo yra filtriukas?
  6. Bet manau tikrai ne 20L turėtu valgyt būtų 15L tada nieko neieškočiau.
  7. 20L važinėjant normaliais keliais,neskubant,90% asfaltas 10% sniegynais,ir dar kas gali būti,kad numovus šlangute kuri eina iš purkštuku ir jungiasi prie siurblio y gryžtama nebėga nei lašas kuro,ar taip ir turėtu būti?
  8. Sveiki,norėčiau sužinoti kiek turėtų gryžti tos salerkos iš siurblio nes dabar iš siurblio tik vos vos laša,ir kuro valgo nemažai 100km/20L.
  9. Padangas dėjau pats,naujas,buvo pirktos ant kito džipo bet ant jo pabuvojo tik 1 savaitę.
  10. Dėžė jau beveik pakeista,reikia kažką galvot ir dėl blokiruotės.
  11. Padangos MEDVED 235/75,pirmiausiai ir bandysiu pakeisti tepalus o tada jau žiūrėsiu kas toliau bus.:)/>
  12. Teko ir man šeštadieny pakasėt sniegą,nepadėjo,nors šiaip gal jau bučiau ir išlėkęs bet pabyrėjo dėžė,atbulinis visiškai nebeįsijungia tada jau padėjo tik kaimynas su pajeru :-)
  13. Padangos geros o gerve nepadės,laukuose,sniege.
  14. Sveiki,nusipirkau pirmuką terrana 2.7td 1991 su LSD blokiruote,bet kadangi iš jos nėra jokios naudos nei purvyne nei sniege,taigi ką būtų galima padaryti kad visi ratai būtų blokuoti 100%?:)/>
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.