Pereiti prie turinio

S1mas

Nariai
  • Pranešimai

    7
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Profilio informacija

  • Lytis
    Nesakysiu
  • Miestas/Klubas
    Kaunas

S1mas's Achievements

0

Reputacija

  1. Aš ieškau pagrindinio cilindro. O gal kas užsiimtų restauravimu?
  2. Apšvieskite "žalią" džipuose Kaip teisingai naudotis 4x4. Kaip saugiai įjungti/išjungti priekinį tiltą? Ar galima tai daryti važiuojant? Jei pradėjau važiuoti 4x4 ir važiuojant perjungiau 2x4, tai įjungimas 4x4 lieka, ar ne? Iš garso nelabai eina nustatyt, bet purvyne bandant, priekis "dirba". Kaip čia tas viskas veikia, kas nuo ko priklauso?
  3. O koks greitis ekonomiškiausias? Klausimas tame. 90 kaip lengvosioms, ar..? Klausiu todėl, kad bėgiai labai "žemi" ir pvz 5 bėgiu ant 90 važiuoja net prie 2700 apsukų. Lengvoji tokį greitį siektų su 2000...
  4. "ant 70 km su 5 begiu" Ką norėjai pasakyt? Kodėl nepavažiuosi? 5 bėgiu ir ant 60 - neproblema. Ant 90 važiavau ir toli gražu dar gazui galo nesimatė. Be problemų ir 110 būtų ištempęs. Klausimas, koks važiavimas ekonomiškiausias trasoj/autostradoj, kai pro šalį eina nuobodūs ir pilki kilometrai
  5. Sveiki. Kokiu greičiu važiuojant toks variklis ėda mažiausiai trasoj ? 90km/h su 5 bėgiu ir 2700 apsukų atrodo kiek perspaustai. Gražiausiai variklis dirba 70 km/h. Kokia patirtis jūsų? Kiek valgo kuro trasoj?
  6. "as va siandien labai nesunkej savo NT pirmam pritaikiau opel kadeto rankenele ir atrodo kaip originali ir darbo nedaug ir viskas puikej veike " Čia kurio kadeto? Senojo, ar "lašo"?
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.