Pereiti prie turinio

Lukas San

Nariai
  • Pranešimai

    31
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Visas Lukas San turinys

  1. Ou jėė Reikalai Iššūkis!! Sėkmės! Mano planuose tai daryti vėliau, nes dabar prioritetas (ne mano, aišku )- namai.
  2. Kiek zinau, reikia smagracio ir gabalelio pravodkes su kazkokiu blokeliu valdymo. Turi viska? Labai idomu, kaip Tau einasi, nes ir pats planuoju toki dalyka daryti. Nors mano deze galutinai dar nesuejus, vaziuoja, tik be antro begio (ir taip tik 3-4metelius )
  3. Tiksliau, su aisinais ejo zj tik iki 93/06. Neesu tikras, bet tik pas 4litrius. Del razdatkes nežinau.
  4. Balsuokite! Nors ir ne toks gausus, kaip tikejomes, bet konkursas jau pasieke 2 etapa. Balsavimas prasidejo CIA! O video konkursui atsiustas tik vienas, bet stiprus filmukas. Ji pamatysite CIA!
  5. Nepamirškite!! 2 prizai, renginio atributika! Nuo 07.25 d. iki 08.14 d. (imtinai) siųskite savo geriausias renginyje įamžintas nuotraukas ir/arba sumontuotus filmukus (tinka irwetransfer.com nuoroda) el. paštu: kaunovisureigiai@gmail.com 08.17 d. patalpinsime viską (teisę atrankai pasiliekame ir mes) į Kauno Visureigių Sporto Klubo FB paskyrą ir pradėsime balsavimą. Balsavimas vyks iki 08.23 d. (imtinai). 08.24 d. paskelbsime vieną foto konkurso ir vieną video konkurso nugalėtojus. (Nugalės daugiausiai nykščių surinkusios nuotraukos savininkas ir geriausio sumontuoto filmuko savininkas) L.S.
  6. oho, parsisiuntimų kažkaip daugiau nei dalyvių
  7. Nepykit, kad ne iš karto, bet reikėjo "grįžti į save" ) FINALINE LENTELE.pdf
  8. Varžybos dar neprasidėjo, o mes jau skelbiame 2 konkursus! Taip, 2 prizai, renginio atributika! Nuo 07.25 d. iki 08.14 d. (imtinai) siųskite savo geriausias renginyje įamžintas nuotraukas ir/arba sumontuotus filmukus (tinka ir wetransfer.com nuoroda) el. paštu: kaunovisureigiai@gmail.com 08.17 d. patalpinsime viską (teisę atrankai pasiliekame ir mes) į Kauno Visureigių Sporto Klubo FB paskyrą ir pradėsime balsavimą. Balsavimas vyks iki 08.23 d. (imtinai). 08.24 d. paskelbsime vieną foto konkurso ir vieną video konkurso nugalėtojus. (Nugalės daugiausiai nykščių surinkusios nuotraukos savininkas ir geriausio sumontuoto filmuko savininkas) L.S.
  9. Sūpynės tą savaitgalį. O kur bus suvažiavimas?
  10. Labai smagu skaityti ir girdėti tokius atsiliepimus!
  11. As pritariu viduliui, bet garantuot galiu tik uz save ir savo ekipaza. Atidirbom ir buvom apdovanoti.
  12. mano pirmas kartas renginyje garaza kurenu, kilimus atkeles, bus matyt kaip su elektra ir deze bus
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.