Pereiti prie turinio

olegass

Nariai
  • Pranešimai

    136
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Visas olegass turinys

  1. Norejau toki presa nusipirkt, bet jauciu nieko gero? Gal kas naudojo toki? Kaip lenkia?
  2. Tokie tai norvegijai aktualu. As noriu siek tiek pagrazint savo senute. Pradesiu nuo tu 4 lempu grotelese. Lenkijoj pilna gatavu ir is nerudyjancio plieno. Bet visgi norisi savo rankom ka suburt
  3. Irgi tiesa. Ant tiek popularus klausimas ir nieks nesidalina paslaptimis forumieciai pasidalinkit patirtim
  4. Kainos tai ir gatavu kandziojasi. Nesuprantu kodel. Cia zmones pataria pirkt nerzaveikos vamzdzius, alkunes ir paciam virint argonu, ar pudsautomaciu su specialia vela, kad siulai nerudytu.
  5. Na va. Kazkas panasaus. Ar turi kas minciu?
  6. Na va. Kazkas panasaus. Ar turi kas minciu?
  7. Neduoda ikelti failo. Tuoj paieskosiu kita
  8. As tai tokius noriu. Sorry uz kokybe nuotraukos. Nezinau ar virsutines darysiu. Kolkas tokius kur zibintai tik kvadratiniams halogenams ir po bamperiu apacioj. Ar yra kokiu pasiulymu? O svedijoj kaip ieskot? Tinklapiai kokie yra?
  9. aisku nerzaveika yra nerzaveika. dabar tik mastau ar lenkt vamzdzius, ar pirkt alkunes ir virint, ar muzsisakyt pas vyrus, kurie laiptus metalinius daro. gal kas turi zmogeli koki pasiulyt?
  10. ten tokio stiprumo kaip ir nereikia. Miskais nevaziouju. Svarbu kad lempas islaikytu ir viskas. Galvojau pasigaminti bus pigiau, nei gatavi, bet daugiau pasidomejus, tai iseina atvirksciai
  11. Sveiki. Seniai nesilankiau forume, bet atsirado klausimas į kuri atsakyti galite Jus. Noriu pasigaminti priekinius lankus vilkikui, bet nezinau ar verta prasidet ar nusipirkt gatavus. Patarkit ir pasidalinkit patirtim. Noriu darytis is nerudijancio plieno vamzdziu. Paskui juos nupoliruot. Gal kas daro tokius dalykus ?
  12. Ta problema bus pastoviai, nes radiatoriai pūna o su naujais žinot kaip. Kai jau pradėta tema, tai meskit savo pasiūlymus ir pačiam prireiks gaila, bet ne greitai, nes projektas užšaldytas, ir kitiems bus pagalba.
  13. http://lrfreelander.ru/viewtopic.php?id=52 Čia viską surasi jei supranti rusiškai. Išvys labai geras forumas apie Freelanderius. Jie vietoj to silikoninio tepalo naudoją PMS 10000. Pas mus ką radau viskomovoms tai tepalas "molyduval". Pragrėžiau dvi skyles toje movoje. Padariau sriegius, prie vienos skylės prisukau vamzdelį prie kurio prijungus siurbliuką paduodavau skiediklį, o pro kitą skylę viskas išbėgdavo. na ir taip ploviau beveik dvi dienas. (su tarpais aišku). Va čia maždaug pavaizduota viskas http://www.youtube.com/watch?v=8VEhOvHRVVw. Paskui su švyrkštu po biški leisdavau naują tepalą, kaip privariau visą movą užsukęs varžtus sumontavau kardaną ant mašinos. Kaip ir viskas. .
  14. Kolkas veikia. Priekiniams ratams praslidųs įsijungia galiniai. Ant posukių nieko nelaužo. Tad ir nėr ko daugiau norėt. Visgi geriau, negu dvi štukas išmest.
  15. paslankiojęs po rusiškus puslapius sutvarkiau visko movą. dabar jau pirkti nereikės kitų.
  16. buvo, nors ir mažas, bet džipas o dabar asfalto mašina. Prieš nuimant kardaną bandžiau tikrint dar tą movą, padariau žymes ant movos ir į karjerą. pavarinėjau, pasisukiojau ir į garažą. Mova ne iš vietos. pakėliau galinį ratą ant donkrato įkyšau lomą apie vieną metrą ir pats ant jo užlipęs biški prasukau. Ir reikėjo taip prikept jai. Išvažiavus be kardano jokių pašalinių garsų nėra. Sukant vairą ratai nesiblokuoja, tai gal razdatkė ir reduktorius liko sveiki? kaip juos galima patikrint?
  17. Gerai dėkui. Kreipsiuos kai prireiks.
  18. Na pirkau patį kardaną irgi neitardamas nieko apie tą movą. kiek ieškojau kardano visoj Lietuvoj buvau suradęs tik trys. Galiausiau nusipirkau arčiausiai nuo namų. Tiek to. Palaikau olegąRR 100%, apie išmanančius meistrus.
  19. Tai pas mane gaunasi, kad trys guli. Kaip tik rytoj mesiu visus darbus ir nuimsiu kardaną, prieš tai pabandysiu pasitikrint tą movą. Pasiskaičiau biški apie ją. Aš tai įtariu dar galinį reduktorių, bet nuimsiu kardaną, pasižiūrėsiu kaip mašina elgsis.
  20. Prasedėjau visą vakarą skaitydamas apie tas visko movas. Žmonės bando jas atgaivint keisdami tepalus jos viduje ir kitais būdais. Gal iš musiškių kažkuo tokiu užsiima ir ar verta net prasidėt?
  21. Ta lemputė ankščiau mirksėdavo, kai ratai prasisukdavo, o dabar kai prabuksuoji dega pastoviai.
  22. Kaip suprantu, tai ta visko mova stovi ant kardano? http://lrfreelander.ru/viewtopic.php?id=52&p=4 kažkodėl nekelia foto. bet jinai pakesta su visu kardanu.
  23. Kardaną keičiau nes nuo tų laužymų visas išbyrėjo. Ir pakabinami guoliai ir kryžmės. tokia jau vibracija buvo, kad siaubas. Bijau sumeluot, bet ten lyg ir nėra priekinio kardano, kiek prisimenu ten kažkaip nuo dėžės, ar razdatkės išeina pusašiai prieniniai. reiks pažiūrėt. Pakeis tai galima, Reik žinot tik ką būtent. Su atjungimu priekio ar galo neišeina, kartais reikia davažiuot ten, kur su vienu tiltu nepavyks, žiema artėja. Sutikčiau dėl tos haldex sankabos, bet viskas prasidėjo po pirmo kardano keitimo, argi tai sutapimas, kad pakeitė kardaną ir sankaba subirėjo?
  24. Sveiki visi. Gyvenimas taip susiklostė, kad džipai kuriam laikui nuejo į kitą planą, bet čia tik laiko klausimas. Problema susijusi su mini džipu Iškart atsiprašau,kad ne toj skilty pradėjau temą, bet gal ir kitus landroverius tai liečia. Gerai prie reikalo... Mama važinėja su Land Rover Freelander, 98m. 2.0dyzelis. Kai pirkom, tai buvo kažkokia problema su kardanu. Dabar jau ne prisimenu. Gal kryžmės,ar dar kažkas. Nupirkau kitą kardaną, bet jis kažkuo netiko ir mūsų vietiniai auksarankiai servise sudėjo vieną iš dviejų. Po to ir prasidėjo problemos. sukant į šonus laužė galinį tiltą. Toks jausmas, tarsi būtų sublokuotas. Tada neturėjau laiko tvarkyt taip jinai ir važinėjo. Nuo tokio važinėjimo pradėjo byrėt ir tas surinktas kardanas. Kai jau važiuot buvo neįmanoma, tai nupirkau trečią kardaną, kuris beje kainuoja nemažai ir deficitas nerealus. Nu yra mano kaltės, bet atsitiko kaip atsitiko. Pakeitus kardaną problema neišnyko. Toliau laužo tą tiltą pasukant vairą į šonus. Nesvarbu kuria kryptim važiuoji. Pabandžiau ant žvyro, tai pastoviai dirba du tiltai ir kai pradedi buksuot, tai tą lemputė, kuri kažkada mirksėdavo buksuojant pradeda pastoviai degt, o po kapotu nesigirdi to vožtuvėlių čirškėjimo, kai ankščiau( garsas panašus kai ABS suveikia). Ankščiau, (tai kai nupirkom mašiną) kiek prisimenu viskas veikė puikiai, nieko nelaužė, ratams prasisukus įsijunkdavo kitas tiltas ir mirksėjo lemputė ant skydelio. Kreipiosi į Jūs, nes pats neturiu laiko užsiimti remontu. Gal iš forumo dalyvių yra žmonių, kurie tvarko tuos Land roverius. O gal kas žinot servisą kokį Vilniuj, ar netoliese, kur galėtų man padėt. Pats tai įtariu, kad ar razdatkė, ar reduktorius koks parėjęs.
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.