Pereiti prie turinio

olegass

Nariai
  • Pranešimai

    136
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Miestas/Klubas
    Šalčininkų raj./ Eišiškės
  • Pomėgiai
    offroad

olegass's Achievements

0

Reputacija

  1. Norejau toki presa nusipirkt, bet jauciu nieko gero? Gal kas naudojo toki? Kaip lenkia?
  2. Tokie tai norvegijai aktualu. As noriu siek tiek pagrazint savo senute. Pradesiu nuo tu 4 lempu grotelese. Lenkijoj pilna gatavu ir is nerudyjancio plieno. Bet visgi norisi savo rankom ka suburt
  3. Irgi tiesa. Ant tiek popularus klausimas ir nieks nesidalina paslaptimis forumieciai pasidalinkit patirtim
  4. Kainos tai ir gatavu kandziojasi. Nesuprantu kodel. Cia zmones pataria pirkt nerzaveikos vamzdzius, alkunes ir paciam virint argonu, ar pudsautomaciu su specialia vela, kad siulai nerudytu.
  5. Na va. Kazkas panasaus. Ar turi kas minciu?
  6. Na va. Kazkas panasaus. Ar turi kas minciu?
  7. Neduoda ikelti failo. Tuoj paieskosiu kita
  8. As tai tokius noriu. Sorry uz kokybe nuotraukos. Nezinau ar virsutines darysiu. Kolkas tokius kur zibintai tik kvadratiniams halogenams ir po bamperiu apacioj. Ar yra kokiu pasiulymu? O svedijoj kaip ieskot? Tinklapiai kokie yra?
  9. aisku nerzaveika yra nerzaveika. dabar tik mastau ar lenkt vamzdzius, ar pirkt alkunes ir virint, ar muzsisakyt pas vyrus, kurie laiptus metalinius daro. gal kas turi zmogeli koki pasiulyt?
  10. ten tokio stiprumo kaip ir nereikia. Miskais nevaziouju. Svarbu kad lempas islaikytu ir viskas. Galvojau pasigaminti bus pigiau, nei gatavi, bet daugiau pasidomejus, tai iseina atvirksciai
  11. Sveiki. Seniai nesilankiau forume, bet atsirado klausimas į kuri atsakyti galite Jus. Noriu pasigaminti priekinius lankus vilkikui, bet nezinau ar verta prasidet ar nusipirkt gatavus. Patarkit ir pasidalinkit patirtim. Noriu darytis is nerudijancio plieno vamzdziu. Paskui juos nupoliruot. Gal kas daro tokius dalykus ?
  12. Ta problema bus pastoviai, nes radiatoriai pūna o su naujais žinot kaip. Kai jau pradėta tema, tai meskit savo pasiūlymus ir pačiam prireiks gaila, bet ne greitai, nes projektas užšaldytas, ir kitiems bus pagalba.
  13. http://lrfreelander.ru/viewtopic.php?id=52 Čia viską surasi jei supranti rusiškai. Išvys labai geras forumas apie Freelanderius. Jie vietoj to silikoninio tepalo naudoją PMS 10000. Pas mus ką radau viskomovoms tai tepalas "molyduval". Pragrėžiau dvi skyles toje movoje. Padariau sriegius, prie vienos skylės prisukau vamzdelį prie kurio prijungus siurbliuką paduodavau skiediklį, o pro kitą skylę viskas išbėgdavo. na ir taip ploviau beveik dvi dienas. (su tarpais aišku). Va čia maždaug pavaizduota viskas http://www.youtube.com/watch?v=8VEhOvHRVVw. Paskui su švyrkštu po biški leisdavau naują tepalą, kaip privariau visą movą užsukęs varžtus sumontavau kardaną ant mašinos. Kaip ir viskas. .
  14. Kolkas veikia. Priekiniams ratams praslidųs įsijungia galiniai. Ant posukių nieko nelaužo. Tad ir nėr ko daugiau norėt. Visgi geriau, negu dvi štukas išmest.
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.