Pereiti prie turinio

K001S

Nariai
  • Pranešimai

    24
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Miestas/Klubas
    Vilnius

K001S's Achievements

0

Reputacija

  1. Atsiprašau už neišprusimą, bet kaip tai padaryt (jei čia man skirta buvo)?
  2. Sveiki. Bėda su XJ variklio darbu: ant šalto sunkiai vedasi, užsivedęs nelygiai dirba, dreba, meta daug nesudegusio kuro. Toks įspūdis, kad nedirba vienas cilindras. Sudėtos naujos žvakės, pakeisti purkštukai. Su oru lyg ir gerai viskas. Klausimas: kame gali būti problema? a) Žvaklaidžiai b ) Paskirstytojas + dangtelis? c) Sensoriai? d) ...? Būčiau dėkingas už patarimus.
  3. Man bent iki asfalto nuvažiuot noris - pastaruoju metu veik vien servisus mato, apie jokį offroad'ą kalbos nėr
  4. Labiau norėčiau įsidėti ir pamiršti, nei kad vėl grįžti prie šio klausimo netolimoj perspektyvoj. Tiesiog tiek dar reik tai mašinai padaryti, kad sąrašo galo nesimato. Žaisti bus galima išsprendus problemas.
  5. Kaina tikrai nėra paskutinis faktorius šiuo atveju
  6. Ar man tik taip šviečias, ar ten reikia pjauti/virinti?
  7. Ačiū už rekomendacijas. Jei neklystu, buvęs savininkas (Linas) pirko iš Jūsų parduotuvės, tačiau tai buvo prieš kokius porą-trejetą metų. Abu pasirinkimai skamba gerai, tik - kaip minėjau - nesu tikras, ką tiksliai man reikia rinktis. Pagal prekės kodą galiniai yra 4" lift kit'o Wranglerio amortizatoriai, tačiau juos montuojant pridaryta maklių bei yra ne visos dalys iš kit'o. Įtariu, kad būtų protingiau pirkti ne tik amortizatorius, bet ir, pvz., traukių antgalius, ar pan., todėl ir noriu pasikonsultuoti su specialistu, kuris galėtų pasižiūrėti ir argumentuotai pasakyti koks sprendimas būtų tinkamiausias/racionaliausias. Gal tai galima atlikti pas Jus?
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.