Pereiti prie turinio

november

Nariai
  • Pranešimai

    133
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

november Pranešimai

  1. Jeigu norite įrodinėti, kad pakeltas golpas bus lygiai toks pat stabilus asfaltiniuose posūkiuose kaip ir standartas arba net dar geriau, tai rekomenduočiau jums du "specialistus" - kiguolį ir juraitį. Jie kompetetingi tokiais klausimais.

  2. Prieš valandą, valdas-76 parašė:

     Nu bet pasakykit jūs man, ar tas fakebukas medum pateptas, ar kas su juo yr? Senais laikais laiptinės kaimynės laidiniais telefonais po pusę dienos varydavo, dabar gi į FB ir InStoGram susikraustė :D  Kai pasakai kam, kad neturi FB ar mesendžerio (aišku, yra Skype ir Viber), tai išvis žiūri kaip į marsietį kokį...

     

    O tu, Valdai, nesinervink, ne vienas toks čia esi.

  3.  ..Kur jau čia tos 6 asmenų šeimos veisiasi, mes gi ne arabai kokie :) Nors galbūt, turint išlaidžią,nelinkusią dirbti bobelę, du paauglius vaikus ir dar porą meilužių, gaunasi tokia kaip ir napriažonkė su bapkėm :D

    Valdai, viskas paprasčiau - direktorius, žmona auginanti du-tris mažamečius (nes direktorius dar tik planuoja tapti direktorium:)) ir pvz dirbti negalintys seni tėvai ar pan. Štai tau ir šeimos, kokių netrūksta. Žinoma, jeigu, kalbėtume apie 2+1 gabaritų šeimą be paskolų, tai aptariama alga visai priimtina.

  4.  

    P.S. 5800eur brutto (~3500 netto) gal ir atrodo didžiulė suma direktoriui, bet IT įmonės direktorių už tokį atlyginimą bus sunku surasti..

    Nu tai kad ta suma tokia silpnoka direktoriui, kuriam reiktų rimtai dirbt. Nes už tiek eurų nėra paprasta išlaikyt 4-6 asmenų šeimą turint būsto paskolą ir neturint papildomų pastovių pasyvių pajamų šaltinių.

  5. Prie ko čia Greta - šiai dienai tai jau ne taršos o automobilio registracijos mokestis ir valdžiažmogiai sakė jog džiaugtis reikia kad priimtas toks o ne abonentinis kuris būtų žymiai sunkesnis liaudžiai . 

    Tegul priima tą sunkesnį, pažėsim kas bus po to?

     

    p.s. liaudis - ne ūkinykai, matyt, nes jiems nelabai galios mokesčiai nauji, ane?

  6. Gal kas patars kaip atskirti kairę kojinę nuo dešinės? Nes po šios temos man neramu kad apsijuoksiu jas neteisingai dėvėdamas. Matau yra ekspertų skiriančių puses, nekantriai lauksiu jų kompetetingų (geriausiai su nuotraukomis) paaiškinimų. Iš anksto dėkoju.

     

    P.s. pasistengiau rašyti taisiklyngai, lietuviškai, idant kalba nenukryptų nuo temos esmės.

    Galiu pasidalinti atskyrimo metodika, o ji išties labai paprasta. Reikia dėvėti vienodas skirtingų spalvų kojines ir niekad nesupainiosi. Juk nesudėtinga prisiminti, kad dešinė visada ruda, o kairė pilka. Net drabužinėje gali gražiai suskirstyti į dvi krūveles - rudos tai dešiniosios, o pilkos tai kairiosios. Aš taip ir su padangom darau - ant dešinės pusės su užrašu BF Gudrič, o ant kairės su užrašu Matador. Melga patarė, jei ką. Ir nereiks sukt galvos dėl raštų ir t.t.

  7. girdejau buna ir diskai skirtingu pusiu. Eikit apziurekit, gal pas jus sumontuoti atvirksciai...

    Permontavus diskus teisingon pusėn, labai verta pakeist vasarinį orą padangose užmautose ant tų diskų į žieminį, nes sako, žieminės padangos (o džipams ir visasezoninės) geriau dirba su žieminiu oru.

×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.