Pereiti prie turinio

armiz

Nariai
  • Pranešimai

    26
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Miestas/Klubas
    Telsiai

armiz's Achievements

0

Reputacija

  1. Todel ir klausiu, nes net neisivaizduoju, kur jus lendat nuotraukose tai matos, kad nevengiat rimtos bekeles. Tai kaip suprantu be rimto lifto ir rimtu mud padangu nelabai bus ten ka veikti...
  2. Visureigis betkokiu atveju bus perkamas. Tada klausimas, kokia technika su jumis dazniausiai vaziuoja?
  3. Sveiki, daznai perziuriu Jusu kelioniu foto ir varvinu seile. Ziauriai noretusi sudalyvauti. Bet bekeleje nesu vaziaves ir kolkas neturiu tam tinkamo automobilio. Planuose yra visureigio isigyjimas. Mastau apie MP4. Ar sitas automobilis galetu judet kartu su jumis ir kokio pasiruosimo kelionei reiketu?
  4. O ka dar galima padaryt su ta garso izoliacija? Gal esi ka pasidares? Senai jau vazineji? Sita 150kw, gal truputi ekonomiskesni?
  5. Gal kas bande pasicipuot, sako padeda su sanaudom, aisku stebuklu nebuna Blin kaip sunku mazka issirink, kad nebutu visiskas gremezdas, bet ir ne parketnikas. Dar apie JGC WJ yra minciu, bet turbut MP4 patvaresnis butu?
  6. Uzmiestyje su kuro sanaudom sunku, vieni vaziuoja 90 kiti 120 km/h, o tas dzipui labai didele itaka turi. Galiu lygint tik su l200 2008 metu, ten ner daug komforto, bet kenteti galima.
  7. Is patirties sakai? O pas ji bent kiek komforto yra, nes visur sneka, kad kietas ir garso izoliacija ne kokia?
  8. Kaip tokiai masinai, manau sanaudos tikrai zmoniskos. Kazkur girdejau, kad su sita masina daugiau 120km/h nelabai patartina vaziuot, cia tiesa?Ir kokie esminiai skirtumai tarp MP3 ir MP4 su 3.2 dyzeliniu varikliu?
  9. Nuo ko tas bakas prakiura? Siurblys brangiai remontuojasi? Tai kiek to kuro vartoja? Kaip su rudim? O vaziuokle patvari?
  10. Sveiki, prikelsiu sena tema. Pradejau ir as galvoti apie dzipo pirkima. Pagal kaina ir isvaizda pasirinkimas krypsta i MP4. Noreciau truputi informacijos. Ar labai jau silpni tie siurbliai ir ar brangiai remontuojasi? Norisi automato. Kaip su ju patikimumu? Tevas vazinejasi su l200 MT 2008m, tai tikrai patvari masina, bet aisku komforto ten nelabai yra. Ar labai skirtingos sitos dvi masinos? Dzipas reikalingas, nes per menesi apie 400km tenka vaziuoti zvyrkeliu. Ir kaip ju kuro sanaudos? O gal visdelto rinktis kazka kito?
  11. Tai koks vidurkis? Ir kokiu greiciu toj magistralej vaziuoji? Prie kiek apsuku 100km/h vaziuoja? Dar pastebejimas, kad ju yra ir 98 kw, kokie ten skirtumai tarp varikliu? Ir ar uztenka tu 85kw?
  12. Gal kas paaiskinsit apie ju blokiruotes? Jis visiem vienodos ar skiriasi? Greiciu dezes irgi vienodos? Cia kalbant apie crd.
  13. Kazkaip neatkreipiau demesio i tai. Kaip ju dezes laiko? Ir kuris variklis geresnis/patvaresnis 2,7 ar 3,1?
  14. Ieskausi ir as dzipo. Norisi truputi komforto, patvarumo ir pravazumo. Ir aisku nesinori permoket uz darbine masina. Siaip labiau linkciau prie l200 arba navaros, tik kad jos jei nepakrautos, tai kietos. Plius reikia keliu mokesti moket. Dar pajero sport visai neblogai atrodo, tik ar uztenka tu 85kw? Dar nepaminejau, kad butinai dyzelis. Kaip jeep'o automatas su dyzeliu draugauja? Ar geriau mechanas? Kiek kuro pasiima? Ten priekyje ir gale tiltai stovi? Kokios buna blokiruotes ir kombinacijos?
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.