Pereiti prie turinio

Diodas

Nariai
  • Pranešimai

    12
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Profilio informacija

  • Lytis
    Nesakysiu
  • Miestas/Klubas
    Šiauliai
  • Pomėgiai
    elektroniika

Diodas's Achievements

0

Reputacija

  1. Pervirinti tai galima, ir perdažyti galima, ir varikli perrinkti galima, bet ar verta? Kiek laiko tie virinimai laiko? Po geros žiemos, gal po kitos pradeda lysti lauk. Norint, kad nelystu reikia tepti rimtomis antikorozinėmis priemonėmis. Viskas aišku remiasi į pinigus ir laiką. Jei turi kur, su kuo ir kada tai viskas puiku. Perkant auto visvien visko nepatikrinsi, todėl ir įdomu į ką atkreipti dėmesį (esminiai dalykai).
  2. Supratau, kaip ten su dugnais jų? Ar ne tapati situacija kaip su MP apie 2000 metų? Kiek mačiau tai visiem dugnai išpuvę, o išorė puiki, net nepagalvotum...
  3. Auto žiūriu tik iš Vokietijos. Variklis tik V6 benzas, rida iki 200000 ( žinau, kad nerealu, bet būsiu naivus). Dėžė tik mechaninė, tad metai 99 - 00.
  4. Ačiū už komentarą. Na mano honda 4x4 tai tie patys mazgai ir tepalai (išskyrus skirstymo dėžę). Man reikalingas didesnis auto galingesniu varikliu, nes 1,6 jau kaip ir mažoka darosi... Priežiūras darausi pats (turiu galimybes) tad neproblema. Atvažinėjau su savo auto jau nemažai, tad įsitikinau, kad visureigis nepamainomas dalykas tiek mieste tiek ne . Į ką atkreipti dėmesį perkant???
  5. Sveiki visi,nusprendžiau atsinaujint savo auto. Dabar turiu HR-V. Paskutiniu metu esu nusižiūrėjęs sau MP sport V6 mechanika. Keliai 95 % asfaltas, likutis - neaišku Tai būtų kasdienis auto. Kas galit pakomentuot: ar verta, kokios kuro sąnaudos, į ką atkreipt dėmesį perkant? Ar pirkt visai kitą auto?
  6. Elektronika man nelabai baisi Kažin kokios kuro sąnaudos? Lyg ir esu matęs dviejų rūšių tuos 2,2 variklius. Vienas lyg ir galingesnis. Kokį variantą rinktis?
  7. Esu girdėjęs, kad frontera labai nestabiliai važiuoja. Gal kas susidūrę? Kaip ten jų 2,2 varikliai (dyzeliniai) ?
  8. Bent Šiauliuose galinės stupicos neradome per viso miesto laužynus...
  9. Kazkaip bijau tos egzotikos ir dar servise esu sutikes tokiu modeliu... Parduot manau sunku būtu. Dabar žiurinėju frontera B 2,2 dyzeliuka.
  10. Ačiū už atsakymą, gal kartais žinomos HRV kuro sąnaudos?
  11. Sveiki, norėčiau pagalbos iš jūsų renkantis SUV. Kriterijai - kaina iki 12 k. lt.; Kuro rūšis - nesvarbu; Dviejū durų Ekonomiškas Pats išsirinkes esu kelis modelius tai Opel Frontera 2,2; Honda HRV; Land Rover Freelander. Gal kas turite? Galite pakomentuoti? Ar gal ką naujo pasiūlyti?
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.