Pereiti prie turinio

egidoncas

Nariai
  • Pranešimai

    13
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

egidoncas's Achievements

0

Reputacija

  1. sveiki!galvoju isigyti nebrangu visureigi.reikia kad butu daug vietos gale,nes naudosiu darbui,ir veziosiuos nemazai yrankiu,plius megstu pazvejot ir ir teks nemazai vaziuot bekele.taigi darbui ir laisvalaikiui. Ką manot apie MPIII 3.2Did. Radau va toki viena.ka manote,pliusai minusai,reikia patarimo,aciu!!!! http://autoplius.lt/skelbimai/mitsubishi-pajero-3-2-l-visureigis-2001-dyzelinas-4832043.html
  2. dekui uz patarimus,o del apsisukimo spindulio tai girdejau kad kazkokie ribotuvai ar kaladeles ira idetos ir atseit galima isimt ar sumazint jas,kiek tame tiesos neaisku)))
  3. tai kas nors zino apie si modeli ka nors ar ne??? butent t6 domina!
  4. noreciau placiau biski suzinoti apie si modeli,domina 2,9 benzinas automatas.kiek matau tai pagrinde i lt is amerikos visi pareina,ar didelis minusas kad is us?ir dar,pats turejau volvo s60 2.ol turbo benza automata,tai vienas minusas tik buvo,kad ratai mazai susisuka,reikia apsisukt tai kaip su autobusu!idomu ar ir xc90 toks nepavarotlivas???
  5. sveiki!gal ka zinote apie discovery 3 dyzelinius su 2.7 motoru?domina automatas,pliusai minusai?
  6. gal kas zinote ka apie si aparata?labai jau gundanciai jis man atrodo,tik va nieko apie nezinau,o 3 litru tdi naudotu net nerandu iki 50000 lt lietuvoje.
  7. reikia patarimo del mb ml 320 arba 430.pliusai,minusai,kuro sanaudos,vaziuokles patvarumas,kaip dirba dujomis?zodziu viskas idomu,isanksto dekui!!!
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.