Pereiti prie turinio

Pashka151

Nariai
  • Pranešimai

    7
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Visas Pashka151 turinys

  1. Sveiki, mano JGC 2.7 turi problemu. Kai pastovi per nakti -starteri suku apie 5-7sec kad uzsivestu, jei 2 paras -13-15sec, paskutini karta palikau 3 paras nejudinama ir per nakti buvo salciai apie 10- isvis neuzsivede, akumuliatorius naujas, pakaitinimo zvakes funkciuonuoja puikiai, kuro yra, DYZEL SERVISAS per 3 paras nieko nerado, sake visi duomenis atitinka, sukiai, slegis, oro kuro sistmoj nerado o beda vistiek islieka. Jau 2 servisas kuris nepadeda. Pastate voztuva kuro sistemoj, vistiek tas pats. Gal esat su tuo susidure ar bent parekmenduokit hebra kas galetu padeti, aciu. Sventes arteja, nesinori likti per kaledas kaime iki nauju
  2. Klaipedoje "signalas" atblokavo per 7 min, kainavo 40lt.
  3. Jei kam istiks tokia beda, dyzel servisas ja sutvarko per kelias dienas, net visiskai uzkermijusi purkstuka istraukia. Ispjove kebule skyle, sutvarke ir viska atgal surinko, uzdenge ispjauta skyle, remontas kainavo 650lt.
  4. Sveiki, mano JGC 2.7d pavaru deze pavargo, perjungiant is 3 i 4 pavara, sukyla apsukos stipriai. Kiek domejausi, remontas nera pigus, APD servisas siulo 2200lt uz darba su garantija, gal jus turit ka parekomenduot uz pigiau ir tikrai ne prasciau dirbanti asmeni, servisa? Aciu uz pagalba.
  5. aciu, uzsirasiau i dyzel servisa, sake man pades.
  6. Ne ne, pagrindine beda ir yra, kad purkstukas leidzia spaudima i isore, man regis uzteks ji istraukt ir pakeist saiba po juo. o reikalas tas, kad purkstukas yra labai giliai ir ilgas, jo istraukti paprastai neiseina. skaiciau kad imanoma nuleist varykli ir ji istraukt bet ir to padaryti niekas neapsiima, vienoj vietoj pasiule isimti varykli, kad ji istraukt, manau tai absurdas. Bandysiu susisiekst su diesel servisu.aciu.
  7. Mano 2002m JGC 2.7 variklio paskutinis, tolimiausias purkstukas, pradejo leisti slegi lauk, o pasirodo ji sutvarkyti pas lietuvius auksarankius, tai baisiai didele problema, vienintele autobrava apsieme ji padaryt, bet patys suprantat, jog kaina bus nezmoniska. Gal esat kas nors keite ar zinot, kas galetu man padeti? Uz betkokia info, busiu labai dekingas.
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.